Brabus е добре позната фирма в дорабтката на Mercedes и

...
Brabus е добре позната фирма в дорабтката на Mercedes и
Коментари Харесай

Обикновена на пръв поглед G-Klasse струва половин милион евро

Brabus е добре позната компания в дорабтката на Mercedes и още по-конкретно G-Klasse. През годините сме виждали разнообразни пакети, някои от които по-интересни от други, само че постоянно различаващи се от серийната версия на Mercedes. Поредният план на тунинг експертите, обаче наподобява елементарен на пръв взор или най-малко по този начин може да се стори, в случай че го гледаме с невъоръжено око.
`Обикновена

Brabus Invicto Pure VR6 Plus ERV е основан на общоприета G-Klasse 500, само че вместо елементарните панели, тези при Invicto Pure са сменени от 3D принтирани стоманени части, издържащи на обстрел. Конкретният модел е използван и се продава от Brabus на „ скромната “ цена от 488 495 евро.

`Обикновена

Освен добавените детайли по купето, всъдеходът е получил и 20-цолови джанти със специфични гуми, които могат да ви измъкнат. Дори в случай че бъдат спукани. Под капака на G-Klasse работи същия 4.0-литров бензинов осмак с мощ от 422 конски сили и 610 нютон метра въртящ миг. В общоприетата си версия, G-Klasse форсира до 100км/ч в границите на 5.7 секунди, само че с добавеното тегло тук, то времето най-вероятно се е нараснало много.
`Обикновена

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР