Вдовицата на Стефан Шарлопов съвсем се разпищоли
В това са убедени

...
<br
>Вдовицата на Стефан Шарлопов съвсем се разпищоли
<br
>В това са убедени
Коментари Харесай

Все едно мъж не е видяла!Вдовицата на Шарлопов се разпищоли


Вдовицата на Стефан Шарлопов напълно се разпищоли

В това са уверени възмутените форумци. Те са безапелационни, че дамата на умрелия предприемач Стефан Шарлопов изцяло е подивяла.

Повод за тези злословия дава самата Бояна Шарлопова. Шармантната дама живее и се държи по този начин като че ли, до момента в който живееше с мъжа си, е била държана на синджир.

Бояна наследи голямото благосъстояние на брачна половинка си и живее живот като принцеса. Блондинката обича да парадира с това, като не стопира да си пуска фотоси от разнообразни екзотични дестинации, където пътува за забавление.



Любовните случки, част от които станаха притежание на аудиторията, също не приказват добре за нея. 46-годишната вдовица към този момент изцяло е не запомнила мъжа си, умрял прекомерно млад преди четири години. И се държи като разгонена котка, макар че е майка на пет деца.



„ Каква голяма разлика в държанието сред нея и Алекс Сърчаджиева. И актрисата загуби мъжа си, преди четири години, само че макар че не й остави никакво благосъстояние, тя не стопира да тъжи за него. А Бояна Шарлопова се разчекна “, хранят я в мрежата.

Особено грозно усещане направи вдовицата на Стефан Шарполов с последните си фотоси от следващата екзотична отмора. Там тя се е барнала като тийнейджърка, с съвсем изскочили от деколтето моцарели и къси гащета.

„ Няма позор, все едно е държана под ключ и мъж не е виждала. Какъв образец дава на децата си “, разкостиха я в нета.

Източник:Разкрития.бг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР