Стефан Илчев захвърли Лили Иванова
След като години наред трупаше известност

...
<br
>Стефан Илчев захвърли Лили Иванова
<br
>След като години наред трупаше известност
Коментари Харесай

Стефан Илчев заряза Лили Иванова, метна се на друг гръб


Стефан Илчев захвърли Лили Иванова

След като години наред трупаше популярност на гърба на примата на родната сцена, в този момент Стефан Илчев се метна на различен тил.

В самия завършек на тази година той се метна на гърба на различен наш надарен реализатор, огромния Васил Найденов. Бургазлията записа собствен вид на безконечния шлагер на Васко Кеца-„ Болката отляво “.

Засне и клип, който пусна в своя канал, а почитателите са безапелационни, че пее добре.

„ Но той не може да доближи ранга на Васил Найденов “, уверени са обаче феновете на Васил Найденов.Т е не са съгласни, че Илчев постоянно протяга ръце и търси лекото и мекото, като прави свои хитовите шлагери на известните си сътрудници.

„ Вместо да си направи собствен репертоар, да изпее неговите си песни, той търси най-малкото противодействие. И какво като е платил няколко бона на композитора и на създателя на песента. Как ще гледа в очите Васко Найденов “, питат го почитателите на именитата естрадна звезда, номер едно в България.

В музикалните среди също кастрят Стефан Илчев, че търси популярност на гърба на другите, а не проправя собствен личен път в музиката.

„ Не стопира да се оплаква, че в България не го ценят. Замина в чужбина, но и там не му потръгна. Лесно не се пробива в този бизнес. А  и по какъв начин да му върви на музикалния фронт, като непрестанно митарства из творчеството на огромните ни звезди? “, насолиха го и в мрежата.

Източник: Уикенд

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР