Новинарят Христо Калоферов винаги е държал далеч от прожекторите личния

...
<br
>Новинарят Христо Калоферов винаги е държал далеч от прожекторите личния
Коментари Харесай

Горещи разкрития: Ето коя е тайната жена на Христо Калоферов!


Новинарят Христо Калоферов постоянно е държал надалеч от прожекторите персоналния си живот

За журналиста се знае, че има наследник на две години, който е кръстен на неговото име, само че в никакъв случай не го е показван. Доскоро не бе известно и коя е дамата, направила го баща.

Журналистът постоянно е бил загадъчен, само че неотдавна лъснаха горещи разкрития за мистериозната му жена.Според близки до водещия тя се споделя Мила, на 41 и е психоложка.

От изявления в обществените мрежи се знае, че се познават от преди седем години,  били в обща компания и станали другари. С времето се сближили, разкрили, че имат общи ползи и се родил сина им. Според близки до двойката двамата даже са сключили брак, тъй като носели брачни халки.

Двамата обичали да вървят на кино и да гледат филми. Но настойчиво криели фотосите на сина си, тъй като Христо Калоферов не желал да ги излага на „ националната обич “.

На три години Христо Калоферов губи татко си, погубен от брата на дядо си поради градеж на къща.

„ Винаги съм чувствал наличието на татко си до себе си. При всяко ходило на кариерата си, при сложни моменти. Които са се разрешавали с лекост.Баща ми е като сянка, която ме бута нагоре. Но съм ядосан, че съм го изгубил толкоз рано “, разкрива болката си водещия.

Майка му се дами повторно, само че пастрока му залитнал по алкохола. И той избягал надалеч, при баба си и дядо си, които го отгледали. Но поддържа прелестни връзки с природената си сестра. И се  зарекъл да бъде заслужен татко за дребното си момче.

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР