Крал Чарлз Трети и граф Дракула и каква е връзката

...
<br
>Крал Чарлз Трети и граф Дракула и каква е връзката
Коментари Харесай

Поданиците изтръпнаха!Чарлз Трети проговори за връзката си с граф Дракула


Крал Чарлз Трети и граф Дракула и каква е връзката им?

Според слуховете новият крал на Обединеното кралство има кръвна връзка с кръвожадния румънски държател Влад Цепеш. Той е бил прочут още с прозвищата Влад Дракула и като Влад Трети.

Той впечатлява Брам Стокър, който написа известния си разказ за вампира граф Влад Дракула, наименуван „ Дракула “, публикуван в далечната 1897 година.Според мнозина той употребявал за първообраз точно владетеля Влад Трети, с цел да сътвори своя митологичен воин.

Истинският румънски император е владеел региона Влахия, намираща се в днешна Румъния през  XV век.Той е бил колосален монарх, който умъртвил доста от враговете си и мнозина екзекутирал, като ги е набивал на прът. Това му е спечелил страховития прякор Влад Дракула.

Разкритието, че граф Дракула и крал Чарлз Трети имат роднинска връзка, пристигна от артиста Люк Евънс, изиграл екранния върколак в едноименния филм.

След привършване на фотосите по кино лентата през 2014 година самият Чарлз му декларирал, че той е кръвен родственик на кръвожадния държател Влад Трети.

Бъдещият английски монарх персонално наблюдавал родословното си дърво и открил, че му е отдалечен правнук, от страна на кралица Мери, брачна половинка на крал Джордж  Пети.Когато открива тази родословна връзка, Чарлз купува парцел в Трансилвания  и прави подаяние посредством фондацията си „ Принцът на Уелс “.

Това артистът Люк Евънс разкри в тв предаване " Шоуто на Джонатан Рос ".

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР