Дани Петканов нещо се е сащисал
След като се раздели с

...
<br
>Дани Петканов нещо се е сащисал
<br
>След като се раздели с
Коментари Харесай

Какво му стана на Дани Петканов? Хукна по улиците да лови жени


Дани Петканов нещо се е сащисал

След като се раздели с жена си Алекс Петканова, към този момент Богданска, той взима все по-налудничави решения.

Той съобщи, че се подлага на следващата процедура за разкрасяване. Първо, дружно с още настоящата си по това време жена, двамата си оперираха носовете в турска клиника. После, към този момент сингъл, си присъди кече. Сега Даниел Петканов щял да си оправя зъбите, за което се похвали в нета. Но не изясни какво тъкмо го тормози в тях, с цел да легне отново под ножа.

„ Ама този не разбра ли, че каквото и да прави и да коства, по-красив няма да стане. Заел се е  с „ нелеката “ задача да се трансформира в кифла, барем го харесат някъде “, не му простиха в нета.

Едновременно зевзекът се върнал към остарялото си занятие, до момента в който беше кореспондент при починалия Милен Цветков. Тогава той правеше анкети по улиците, като задаваше неуместни въпроси на дамите. Заради което му лепнаха прякора Лудия кореспондент. Сега още веднъж се заел с тази задача, като питал дамите по улиците за техния полов живот, доверява горещата клевета.

„ Така е, изпусна питомното, в този момент да гони дивото по улиците. Жена му страдаше, че я напусна поради мъжко си его, но тя към този момент си урежда живота. Пък той се чуди каква по-голяма дивотия да направи, че да стане забавен “, разясниха новото му занятие в социалките.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР