Преди години най-добрият

...
<br class=MsoNormal style=mso-margin-top-alt:auto;mso-margin-bottom-alt:auto;
line-height:normal><span style=font-size:10.5pt;font-family:Verdana,sans-serif;
mso-fareast-font-family:Times New Roman;mso-bidi-font-family:Times New Roman;
color:black;mso-ansi-language:BG>Преди години най-добрият
Коментари Харесай

Срещу историята и очакванията - Григор Димитров се изправя срещу Новак Джокович!


Преди години най-хубавият български тенисист - Григор Димитров, срещаше най-големите в спорта нормално в заключителните акомпанименти на най-интересните съревнования. Още в първия шампионат от Големия шлем обаче хасковлията ще се изправи в несъмнено мач №1 на шампионата досега - против Новак Джокович в Откритото състезание на Австралия. 

Балканското дерби несъмнено приковава погледите, защото за българина конкуренцията в Мелбърн е измежду сполучливите за него в кариерата му, до момента в който Ноле обожава мачовете в Австралия и е рекордьор по трофеи там. Тази година обаче първият шампионат от Големия шлем е безусловно непредсказуем, както подсказват и  топ коефициентите за Australian O pen  на , защото към този момент се случиха доста изненади - огромна част от най-хубавите тенисисти отсъстват, а борбата е необятно отворена за всеки! 

Григор Димитров против Новак Джокович - какви са възможностите на българина? 

Историята и букмейкърите са обединени към едно - възможностите на Гришо за успех над сърбина не са по никакъв начин огромни. В efbet  победа за Димитров е оценена на 8. 4 0 * коефициент, до момента в който този за сърбина е 1.1 1* . Българинът да завоюва сет е оценено на 2. 10* , до момента в който 3:0 за Джокович - 1.74 *



Съперничеството сред Димитров и Джокович 

Двамата тенисисти имат богата история между тях, която обаче е съвсем напълно в интерес на сръбската суперзвезда в международния тенис. Ноле съвсем десетилетие не е губил мач против българския си конкурент, като това е едно от най-успешните съперничества за Джокера. 

До момента те имат 10 мача между тях, като единствената победа на  Григор Димитров  е през 2013 година в Мадрид (настилка клей). Всички останали победи са в интерес на сърбина - 9 на брой, в това число и 2 в шампионати от Големия шлем (6:1 сета в интерес на Джокович в тези мачове). 

Последната им среща е от 2019 година, когато на " Мастърс " шампионата в Париж, Новак надигра мъчно родния представител със 7:6, 6:4. Битката в Мелбърн ще е първа сред тях от близо 3 години и половина. 

Кой ще е първенецът на Australian Open? 

Въпреки че е под №5 в международната класация, Новак Джокович е любимец №1 на всяка платформа за  онлайн спортни
залози , в това число и в българската компания efbet. След отпадането на Рафаел Надал, като максимален противник на Джокера се обрисува Даниил Медведев, който сега е под №2, a №3 е Стефанос Циципас. 

След като към този момент станахме очевидци на толкоз изненади в шампионата, в това число ранното отпадане на Александър Зверев, е изцяло допустимо да забележим и изцяло непредвиден победител в Австралия и още редица изненади в конкуренцията до края!

 

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР