БПС е първата политическа сила, която представи своята програма, най-вече

...
БПС е първата политическа сила, която представи своята програма, най-вече
Коментари Харесай

БСП: Да отглеждаш дете с 380 лв. е несправедливо и мизерно за семействата

БПС е първата политическа мощ, която показа своята стратегия, най-много в обществената сфера. Това сподели в предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “, Виолета Желева, претендент за депутат от „ Българска социалистическа партия за България “ в 29 МИР Хасково. Предложенията са ориентирани към деца и младежи, млади фамилии и възрастни хора.
„ Хората желаят да чуят съответно какво тъкмо предлагаме, по тази причина желая да показва част от предложенията. Това са безвъзмездни медикаменти за всички деца до 14 годишна възраст и основаване на по-добри условия за развъждане на деца. Майчинството за втората година би трябвало да бъде обвързано с минималната работна заплата “, означи Виолета Желева.
„ Да отглеждаш дете с 380 лева е незаслужено и извънредно мизерно за фамилиите. Еднократната помощ за децата би трябвало да бъде от 1 до 12 клас, а освен до 4 ти клас. Предлагаме учебниците за всички деца да са безвъзмездни. “ След навършване на 18 години би трябвало да има данъчни преференции за младежите и за родителите, които отглеждат три деца, съобщи Желева.
По отношение на политиките за възрастни хора, от Българска социалистическа партия оферират преизчисляване на всички пенсии по отношение на междинния застрахователен приход. Има хора, които живеят със 140 лева пенсия на месец. Социалната пенсия би трябвало да бъде увеличена, безапелационна е Желева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР