БОЙЗ, Айдахо (AP) — Двама мъже са обвинени в нагло

...
БОЙЗ, Айдахо (AP) — Двама мъже са обвинени в нагло
Коментари Харесай

Мъже, описани като членове на затворническа банда в Айдахо, се явяват в съда по обвинения за болнична засада и бягство

БОЙЗ, Айдахо (AP) — Двама мъже са упрекнати в безочливо бягство от затвор и засада в болница в Айдахо, оставило трима поправителни чиновници с огнестрелни оръжия пострадвания бяха изправени пред съда в Бойзи в понеделник.

Скайлър Мийд, избягалият пандизчия, и Никълъс Умфенор, някогашен пандизчия, който е живял в същия килиен блок с Мийд, са членове на една и съща затворническа тайфа, последовател на белия расизъм, съгласно полицията. Двамата също са обвинени в убийството на двама души в Северен Айдахо, споделя полицията, макар че към момента няма повдигнати обвинявания във връзка със гибелта.

Обвинението се концентрира върху обвиняванията за бягство, повдигнати против двамата мъже, както и спомагателни три обвинявания за утежняващо закононарушение побой на чиновник и потребление на смъртоносно оръжие при осъществяване на закононарушение, заведено против Umphenour. Прокурорите настояват, че той е стрелял по поправителните чиновници Илайджа Джаксън, Даниел Лопес и Кристофър Уилски като част от скрит план да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР