Бойците от Врачанският Боен клуб "Сила", които са част от

...
Бойците от Врачанският Боен клуб "Сила", които са част от
Коментари Харесай

Врачанският Боен клуб Сила взе злато и сребро от Балканското по ММА в Тирана

Бойците от Врачанският Боен клуб "Сила ", които са част от националният тим на България по ММА още веднъж се показаха чудесно.
Цветомир Тодоров завоюва петата си Балканска купа по ММА. Младата вяра на Боен клуб "Сила " излезе в категория до 61 кг. при юношите където е имаше четирима кандидата за купата. Врачанинът изигра ослепително първата си сеща против представител на домакините,който надигра по точки, само че получи тежка травма в глезена. На финала макар травмата си той се изправи насочен за победа против различен Албанец който съумя да надиграе и по този начин се окичи с петото си Балканско злато.
Павлин Воденичарски е другият войник от Враца който имаше трима кандидата за купата. Жребият го изпрати непосредствено на край, на който той излезе против конкурент от България. Павлин сподели добра игра в три рунда,но две наказателни точки не му разрешиха да завоюва срещата. Така Павлин се задоволи с второто място и се окичи с сребърен орден от Балканиадата.
Петото балканско състезание бе несъмнено от президента на Българската федерация по ММА господин Станислав Недков – Стъки за най-голямото до в този момент. На този конгрес мериха сили бойци от пет страни. Българският народен тим още веднъж съумя да завоюва отборната купа от петото издание на Балканското състезание по ММА за всички възрастови групи.
16 златни, 7 сребърни, 4 бронзови медали съумяха да извоюват бойците ни на Балканското състезание в Тирана, Албания. България е преди всичко на Балканско равнище, преди всичко на Европейско равнище и на второ място на Световно равнище.
Треньорите Асен Асенов и Ивайло Русинов с наслада приветстваха своите ученици и от другата седмица стартират да ги приготвят за идната изява - „ Национална ММА купа Леденика “ която ще се състои във Враца на 26 ноември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР