Бойците от разузнавателния батальон на народното опълчение на ЛНР откриха

...
Бойците от разузнавателния батальон на народното опълчение на ЛНР откриха
Коментари Харесай

Разузнаването на ЛНР: Украинските военни изгарят оставените на бойното поле тела на наемници

Бойците от разследващия батальон на националното опълчение на ЛНР откриха обгорели тела на украински военни по време на разследваща акция покрай град Соледар в ДНР. За това заяви РИА Новости.

По думите на разузнавачите от Луганск, телата лежат до кратерите от детонации на артилерийски снаряди. По тяхна оценка, украинските военни са залели телата с гориво и са ги запалили по време на отстъплението.

Както допускат бойците, това са останките на задгранични наемници, които са се сражавали за Киев, и са ги изгорили, с цел да затруднят разпознаването.

Повече от 7,1 хиляди наемници от повече от 60 страни към този момент са пристигнали в Украйна от 24 февруари, съгласно данните, оповестени от съветското министерство на защитата в средата на юли. В същото време съветските въоръжени сили ги разпознават още на стадия на подготовка за влизане в Украйна.

Във вторник Министерството на защитата разгласява систематизирана таблица, от която следва, че Полша е понесла най-големите загуби измежду всички задгранични наемници, пристигнали да се бият на страната на Киев от началото на съветската специфична интервенция в Украйна - 643 бойци са били унищожени, следвани от Съединени американски щати (241) и Канада (213).

На четвърто място в систематизираната таблица на съветското ведомство е Грузия със 195 убити наемници, следвана от Румъния и Англия, които са изгубили надлежно 156 и 141 бойци.

Военното ведомство неведнъж припомня, че в сходство с интернационалното филантропично право задграничните наемници не са бойци и най-хубавото, което ги чака, в случай че бъдат хванати живи, е правосъден развой и оптимални периоди затвор.

От 24 февруари Русия организира специфична интервенция по демилитаризация и денацификация на Украйна. Президентът на страната Владимир Путин назова нейната задача „ отбрана на хора, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР