Бойци от Въоръжените сили на Израел (ЦАХАЛ) влязоха тази нощ

...
Бойци от Въоръжените сили на Израел (ЦАХАЛ) влязоха тази нощ
Коментари Харесай

Израелски военни отново влязоха в ивицата Газа

" Бойци от Въоръжените сили на Израел (ЦАХАЛ) влязоха тази нощ на територията на линията Газа (частта от Палестина, намираща се на брега на Средиземно море) ", съобщи медията от Еврейската страна нюзру.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 744
" Пехотни, инженерни и бронетанкови подразделения, подкрепяни от бойни хеликоптери, влязоха в централни и източни елементи на палестинския анклав. Бяха атакувани десетки обекти на палестинската терористична формация Хамас ", добави изданието, което се базира на военното министерство на Израел.

" По време на провеждането на интервенцията по земя Военновъздушните сили на Държавата Израел направиха удари по позиции и инфраструктура на мюсюлманските екстремисти в други елементи на линията Газа ", допълниха военните, представени от нюзру.

" Супохътните сили бяха изведени след няколко часа. Няма загуби измежду редиците на ЦАХАЛ ", обявиха от силовото ведомство ", уточни още медията

Това е втората наземна интервенция на ЦАХАЛ в линията Газа за миналите дни.

Както към този момент екипът на писа, Израел през вчерашния ден заяви за  " ориентирани интервенции " в северната част на линията Газа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР