Бойци на действащата в Ливан и подкрепяна от Иран шиитска

...
Бойци на действащата в Ливан и подкрепяна от Иран шиитска
Коментари Харесай

Медия: Хизбулла се окопава край Дамаск

Бойци на настоящата в Ливан и подкрепяна от Иран шиитска милиция "Хизбулла " са се разположили край Дамаск, предадоха израелския медии.

Няколко издания от еврейската страна, като са цитирали основаната в Лондон Сирийска обсерватория по правата на индивида, са съобщили, че край сирийската столица е било видяно скупчване на голям брой въоръжени мъже, както и десетки единици военна и строителна техника. В регионите към Дамаск се са били стартирани действия по построяването на укрепителни уреди (окопи и други). Според наличната към този миг информация трескавата активност е била обвързвана със обстановката в Ливан.

Близкоизточната страна се е трансформирала в сцена на митинги от предходната седмица. Поводът за недоволството е бил препоръчано от държавното управление в Бейрут въвеждане на налог върху прилагане на приложения за връзка в интернет. Въпреки че управляващите са отдръпнали плана, това не е успокоило хората. Ливан би трябвало да одобри бюджет, в който да бъдат заложени строги ограничения за ограничение на държавните разноски и увеличението на приходите в хазната. Целта е страната да получи помощ от интернационалните институции.

Премиерът Саид Харари през днешния ден е предложил той и министрите да си понижат заплатите на половина. Той също е внесъл план за слагане на таван върху трудовите хонорари на високопоставените магистрати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР