Бойните хватки като от кеч шоу били ежедневие в дома

...
Бойните хватки като от кеч шоу били ежедневие в дома
Коментари Харесай

Емрах забил кроше на Фики

Бойните хватки като от кеч шоу били всекидневие в дома на Сторарови до преди няколко години. Фики и Емрах, който е по-малък със 7 години, се биели непрестанно, с което най-често стресирали майка си, защото бащата Тони Стораро, както постоянно, бил много ангажиран. Братята по този начин се вживявали от време на време, че на няколко пъти битката им излизала от надзор. 

" Нали знаете, че има едни такива деца малко дразнещи ", показа Фики, който на 3 март ще чества 28-мия си рожден ден, при медийна изява онлайн преди време, а Емрах удостовери с необятна усмивка, че доста обичал да го нервира и да се заяжда. Затова батко му изтърпявал известно време да се лигави, след което му прекосявал към " акция почит ".

" Общо взето обичаше шамарите Емрах като дребен ", съобщи огромния Стораро през смях.

Преди към 10 години Фики получил непредвидена опозиция. Тъкмо минал към нормалната " акция почит ", когато Емрах изненадващо направил " лек ескиваж ". Малкият Стораро избегнал удара като ловък боксьор и незабавно забил кроше в слабините на Фики. Последният паднал на пода, гърчейки се от болежка, а брат му се заключил в стаята си. Емрах не излязъл в идващите 10 часа. Батко му на вятъра го чакал за възмездие. " Цъках си на компютъра ", показа Емрах какво е правил толкоз дълго време е в стаята си.

Това е, в случай че не единственият, то най-малко един от дребното пъти, в които Емрах е съумял да надвие батко си. В множеството Фики надделявал. Все отново като по-голям, той постоянно е бил по-силен. " Джаскал ме е в ланиманата у дома ", издаде го Емрах за суплексите, които му правел Фики.

Като дребни все се биели, само че пък през днешния ден порасналите братя Стораро са доста близки и сплотени. Освен това и много си наподобяват. Фики и Емрах, които са съседи – живеят един над различен, са суетни и чувствителни. Даже се случвало да пуснат по някоя сълза на филм. Имат и разлики. Баткото упражнявал повече във фитнеса, а пък дребният Емрах бил надарен сваляч. Малкият Стораро нямал терзание да заговаря дами, имал гений да ги омайва и се справял еднообразно добре и измежду наборките си, и измежду какичките. Другата по-съществена разлика посред им е, че Фики харесва повече дами с естествена хубост, каквато е жена му Гюлджан. " И аз обичам естествената хубост, само че каквото пристигна ", показа Емрах.

Малкия Стораро с татус нож на врата

Татусите по тялото на Емрах не престават да се усилват. Лявата ръка на дребния Стораро е покрита от рамото до китката. На " ръкава " на Емрах се виждат голямо око, цялостно със сълзи, и цветя, измежду които се отличава роза. Има и няколко надписа. Над това произведение, на врата на Емрах е изписано " семейство " на британски език. Тази татуировка той си направи през лятото на 2020 година, с което искаше да изрази обичта и признателността към околните си. Под него – на гърдата си, са изписани имената на родителите му, над които пък има лице, само че не е ясно чие е.

Всички тези татуси имат свое прочувствено пояснение и обръщение. Затова пък не се знае за какво Емрах си е изрисувал от дясната страна на врата нож, от чието острие капе кръв. Над него има някакъв надпис, а още по-нагоре, съвсем зад ухото на артиста – изображение на китайската идея " Ин-ян ".

Тренират бокс дружно

Фики и Емрах постоянно упражняват бокс дружно, като се хвалят, че много са напреднали. " Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор! ", съобщи дребният Стораро. От 6-7-годишен той ходел в залата с брат си и от там се познавал с много треньори по бокс. Емрах се интересувал от спорта. Докато Фики наблягал на фитнеса и към този момент по-рядко се боксирал, брат му продължава да тренира и дори имал оферти и диалози да се бие пред аудитория.

" Мислил съм да се пусна на съревнование. Винаги съм желал! В Америка доста ютубъри вършат надпревари, бият се с артисти. В България това не сме го правили към момента. Според мен на хората ще им е много забавно да видят мен против някой различен артист. Аз съм фен на спорта. Дали ще е ММА или бокс – обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е крепко. Даже съм си приказвал с някои уредници. Те са " за " да го вършат това нещо. Но дали ще имат душата хората които пеят, да се пуснат на такива надпревари, това е различен въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е ", разяснява Емрах.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР