Бойната галавечер SFC 7 Avatars, която се проведе на 9-ти

...
Бойната галавечер SFC 7 Avatars, която се проведе на 9-ти
Коментари Харесай

Александър Петров: Имахме перфектен тактически план

Бойната галавечер SFC 7 Avatars, която се организира на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада ", включваше две борби за шампионския пояси на организацията. Един от тях бе по правилника на K1 до 84 кг, в който един против различен се изправиха българският военен спортист Александър Петров и опитният играч от клуба на Бадр Хари, Майк Спранг (Холандия).
 Страхотни страсти и борби на галавечерта по ММА SFC 7 Avatars @@@
Двамата си спретнаха извънредно оспорвана и равностойна борба за наслада на почитателите в залата, само че бе и много сложна за боеца от варненския клуб "Боил ".

"Имахме съвършен тактически проект с треньорите ми, който от самото начало съблюдавах. Все отново мисля, че отбраната му беше много добра, само че с времето това спря да е по този начин, " показа Александър за MMA.BG.
 Страхотни страсти и борби на галавечерта по ММА SFC 7 Avatars @@@
За наслада на всички Александър съумя да ускори темпото и да вземе превес над опитния му противник, което бе задоволително да убеди страничните съдии да дадат успеха и шампионския пояс точно на българина.

"Това е следващия огромен мач от следващото огромно събитие. Още един ден в офиса, както му споделям. Просто съм извънредно удовлетворен, че всичко, което тренирахме, се получи. "

mma.bg
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР