Бойкото равенство 0:0 с е знак за прогрес от страна

...
Бойкото равенство 0:0 с е знак за прогрес от страна
Коментари Харесай

Рой Кийн: Равенството на Анфийлд е знак за прогрес, но Юнайтед има още работа

Бойкото тъждество 0:0 с е знак за напредък от страна на под управлението на, само че отборът към момента има работа за извършване. Това съобщи някогашният капитан на " алените дяволи " Рой Кийн.

Юнайтед е водач в класирането на Висшата лига с 37 точки, две повече от тимовете на и и три пред първенеца Ливърпул, само че съгласно ирландеца, с цел да завоюва купата, тимът ще би трябвало да почне да печели мачове като този на " ".

" Прогресът, който този тим направи през последните шест месеца и това, че се намира на върха в класирането, демонстрира, че има същински прогрес. Но идната стъпка е най-трудна. Ако искаш да спечелиш лигата, би трябвало да започнеш да печелиш такива завързани мачове. Това към момента липсва на Манчестър Юнайтед. Но генерално, аз съм удовлетворен от това показване. Отборът сподели добър темперамент. Защитната четворка бе брилянтна ", съобщи Кийн пред " Скай Спортс ".

Според някогашния му съотборник Гари Невил Манчестър Сити и Ливърпул към момента имат по-големи шансове за купата.

" Манчестър Юнайтед има дребни шансове да завоюва купата и те зависят от представянето на играчи като, който би трябвало да продължи да играе по метода, по който го прави през последните 2-3 месеца ", сподели Невил.
Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР