Бойкотът на Макс Верстапен и Ред Бул на Sky Sports

...
Бойкотът на Макс Верстапен и Ред Бул на Sky Sports
Коментари Харесай

Ред Бул се отказва от бойкота в Бразилия

Бойкотът на Макс Верстапен и Ред Бул на Sky Sports е бил годен единствено за дните на Гран При на Мексико Сити и представителите на отбора още веднъж ще си поддържат връзка с репортерите на тв канала и подразделенията му. Това разгласи шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър.

В Мексико Верстапен спря да дава отговор на въпроси на Sky Sports, като тук влизат тв каналите от Англия, Германия и Италия, поради “неуважителното отношение ” към него и непрекъснатите мнения на репортера Тед Кравиц, който постоянно изяснява, че Люис Хамилтън е бил “ограбен ” в Гран При на Абу Даби предходната година, където Макс завоюва първата си международна купа.

“Ние не сме във екстаз от унизителните мнения, направени от Sky - изясни Хорнър. - Затова и им дадохме отмора за едно съревнование, това няма да им навреди. Коментарите би трябвало да бъдат уравновесени. Sky отразяват ужасно Формула 1, само че прекалено много се увличат по сензациите. От идващото съревнование възвръщаме общуването с тях в естествен режим. Просто искахме да им покажем, че някои неща са неприемливи за нас. ”
 Макс: Кравиц не ме почита Макс: Кравиц не ме почита
Sky Sports е напът да запише връх във връзка с проблемите в общуването с тимовете във Формула 1. Преди Ред Бул протест на английската телевизия постановиха, също за малко, и други два отбора - Хаас и Ферари. 
 Целият тим на Ред Бул се включи към протеста на Верстапен против Sky Sports Целият тим на Ред Бул се включи към протеста на Верстапен против Sky Sports
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР