Бойко Рашков си позволява да се държи като преподавател пред

...
Бойко Рашков си позволява да се държи като преподавател пред
Коментари Харесай

Костадин Ангелов, ГЕРБ: Бойко Рашков сънува несбъднатия си мандат на главен прокурор

Бойко Рашков си разрешава да се държи като учител пред студенти и скоро ще има опция да се срещне с тях, само че тъкмо като учител, не като министър. Това съобщи в Народното събрани по време на парламентарния надзор депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов. „ Бойко Рашков още сънува несбъднатия си мандат на основен прокурор ”, сподели още някогашният здравен министър. Той упрекна Рашков и в налагане на цензура поради негова имитация към различен народен представител от ГЕРБ, че не би трябвало да приказва погрешни неща от трибуната.

Атаката към шефа на Министерство на вътрешните работи стартира след запитване за акция против пазаруването на гласове във Варненска област. Питането беше отправено от депутата от ГЕРБ Бранимир Балачев. Той изиска да знае за какво функционери на партията са били привикани от полицията и има ли полицейски чиновници, които да са осъдени, в случай че обвиняванията към „ герберите ” са се оказали почтени.

Рашков отговори, че акцията  се е провела по сигнал от ДАНС. В него са посочени лица, които не се занимават с нищо друго, с изключение на с пазаруване на гласове за една партия. „ Тази партия се споделя ГЕРБ ”, акцентира вътрешният министър. След думите му последва реакцията на Ангелов, който насочи още нападки към Рашков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР