Бойко Рашков посочи, че определени лица се опитват да защитят

...
Бойко Рашков посочи, че определени лица се опитват да защитят
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Прокуратурата има политически облик. Чрез определени медии прокарват интересите на ГЕРБ

Бойко Рашков уточни, че избрани лица се пробват да защитят Гешев от една процедура, която ще сложи Главния прокурор под отчетност. Рашков сподели, че прокуратурата има политически образ и посредством избрани медии се прокарват ползите на партия ГЕРБ.

 

Бойко Рашков от Продължаваме промяната уточни, че с държанието си прокуратурата показва, че е не запомнила обикновени правни правила и правила в своята работа. Според Рашков избрани медии фриволно употребяват изрази, които не им прави чест, тъй като по този метод се уронват положителното име на избрани хора.

 

Рашков уточни, че е неприемливо прокуратурата да прави генерални заключения за избрани политици и да насажда изкуствена лъжлива връзка. Рашков уточни, че е изфабрикувано от квазимедии, че той е подслушвал Главния прокурор. По този метод се основава причина за самосезиране на прокуратурата и за гонене

 

Бойко Рашков сподели, че следва Главният прокурор да бъде запитан за какво е избран като " опасност " от щатският прокурор Дейвидсън. Според Рашков е обезпокоително, че няма разкрития около случаите с Емилиян Гебрев, гърмежите в българските оръжейни фабрики и други, които бяха оповестени и от журналиста Христо Грозев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР