Бойко Рашков от вчера е адвокат на Васил Божков, а

...
Бойко Рашков от вчера е адвокат на Васил Божков, а
Коментари Харесай

Чолаков: Рашков е адвокат на Черепа, Петков – заплаха за сигурността

Бойко Рашков от през вчерашния ден е юрист на Васил Божков, а министър председателят Кирил Петков е опасност за националната сигурност на България.

Това съобщи през днешния ден по Нова пловдивският народен представител от ГЕРБ Радомир Чолаков.

Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов беше освободен от ареста малко след 20 часа нощес.

Той беше арестуван за близо 24 часа поради съмнение за рекет, само че се оказа, че доказателства за това липсват.

Истината е, че и ние си мислехме, че може да убият Бойко Борисов, само че никой не искаше да го каже на глас. Бруталността, с която беше подходено, е невиждана за политици от неговия сан, сподели Радомир Чолаков.

На обвиняванията, че сходни арести е имало и по време на ръководството на ГЕРБ, Чолаков отговори, че те са били проведени от някогашния към този момент член на партията Цветан Цветанов. Той призна, че в никакъв случай не е одобрявал този метод.

Той отхвърли да отговори от къде може да пристигна сходна опасност, само че съобщи, че има доста хора, които може би са се почувствали наранени от експремиера – преди всичко уточни предприемача Васил Божков.

Всички събития започнаха откакто Божков отпътува за Дубай. Оттогава той си отмъщава. А Бойко Рашков през вчерашния ден му стана юрист, сподели депутатът от ГЕРБ и добави, че премиера Кирил Петков съставлява заплаха за националната сигурност на България.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР