Бойко Рашков има пълната подкрепа на , ние казахме нулева

...
Бойко Рашков има пълната подкрепа на , ние казахме нулева
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Бойко Рашков има пълната подкрепа на Продължаваме промяната

" Бойко Рашков има цялостната поддръжка на " ", ние казахме нулева приемливост към корупцията и се стремим да изпълняваме обещанията си ", това сподели в " Офанзива “ Венко Сабрутев, народен представител от Политическа партия, зам.-председател на бюджетната комисия в Народно събрание.

Той напомни, че ръководството на обединението е почнало след дълга политическа рецесия, а по-късно рецесиите са почнали да се наслагват.

" Правителството ще работи в посока повишение приходите на българите, за жалост инфлацията продължава да пораства. Ще създадем всичко допустимо, с цел да отворим капацитета на българската стопанската система, което да увеличи приходите ", съобщи още националният представител.

" Въведохме компесаторен механизъм, след обезщетенията небитовите консуматори ще заплащат към 250 лв. за мегават час, а в този момент помощта е 300 лв.. Българският бизнес употребява най-евтиния ток в Европа. За битовите потребителите въведохме мораториум за цените на тока. Не се чака повдигане на цената от първи април ", безапелационен бе той.

" Към момента не е желано публично заплащането в рубли, в случай че се стигне до това, страната може да се оправи и това няма да понижи доставките ", означи Венко Сабрутев по отношение на доставките на газ от Русия.

" При актуализацията на бюджета ще огледаме напълно стопанската система, всеки един бранш, с цел да се направи нужното ", сподели още той.

Заместник-председателят на бюджетната комисия акцентира, че не е обожател на понижаване на акцизи и Данък добавена стойност. " Не разясняваме и таван на дълга сега, няма причина това да се прави ", уверен е той.

Според Венко Сабрутев в Плана за възобновяване и резистентност няма неща, които да будят терзание и скоро ще бъде подписан.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР