Бойко Рашков е прекалено възрастен човек и не е в

...
Бойко Рашков е прекалено възрастен човек и не е в
Коментари Харесай

Премиерът: Рашков е стар, не реформира, ще го скрием в КПКОНПИ

" Бойко Рашков е прекомерно възрастен човек и не е в положение да извърши промяната в Министерство на вътрешните работи и не му стиска да уволни 7000 души служители на реда. Затова ще го скрием в КПКОНПИ, тъй като той по този начин или другояче е следовател по специалност и там ще го използваме за някакви други неща ", споделил министър председателят Кирил Петков на съдружен съвет, на който останалите 3 партии в обединението за първи път чули това предложение 6 дни, откакто самият министър – ръководител отхвърли Рашков или различен да е претендент на ръководещите за антикорупционната комисиь разкри пред Българска национална телевизия депутатът Станислав Балабанов. А министър председателят или осведомителната работа на кабинета не отхвърлиха това.

Атанас Славов от Демократична България, в удостоверение на горното, изрази противоречие въобще да се гласоподава нов началник на КПКОНПИ, преди да е признат нов закон и устав за работата на явно неефективния орган, който се употребява единствено като бухалка против неуместни предприемачи и политици. А самият му сегашен и.д. началник, наследил Цацаров,  беше оголен и то първо от 19 минути като един от проблематичните по абсурда със мощно занижените цени на жилища Апартаментгейт.

Според конституционалистите, какъвто е Славов, само че също и съгласно доцент Киселова направеният текст за промени в КПКОНПИ е взет от ГЕРБ, като са направени промени, които в допълнение утежняват качеството му от Политическа партия с решаващата воля на авторката на различен абсурден план – Закон за дотъкмяване на ограбената автомагистрала Лена Бориславова и вицепремиера Асен Василев. Някои ремонти юристите напряко дефинират като изцяло неприемливи, тъй като били надали не " профашистки ”.

Напомняме, че тъкмо за година и месец на поста Бойко Рашков разгласи доста следствия, само че не докара нито едно най-малко до съд. Най-големият им общ неуспех с премиера беше 24-часовият арест на Бойко Борисов и неговия пиар Севделина Арнаудова без каквито и да било готови материали, който се трансформира в интернационално оповестено крушение и сподели несериозния темперамент на другояче заявената битка с престъпността и корупцията.
В същото време освен битовата, само че и проведената престъпност още веднъж избуяха със страшна мощ, а персоналните наблюдения на 19 минути демонстрират, че Министерство на вътрешните работи изрично бездейства даже по лесни за следене и разгадаване закононарушения. Ето и съответен образец в обособен текст към този.
 
Каре
3 месеца от опожаряването у дома и нищо от Министерство на вътрешните работи
 
Точно 3 месеца, откакто на 14 март тази година беше опожарен входът на дома ми, няма никакви резултати, нито даже съществено извършени разпити от Министерство на вътрешните работи, което стартира " следствието си ” с въпрос към мен дали пък не става въпрос за " почтена детска игра ”. Такава насмешка даже не съм си представял, че е допустима.
Досегашната процедура с други проблеми е показвала, че най-малко медийното разгласяване на даден случай активизираше полицията. Не и по този проблем. Пълен пас. Никакво придвижване. Никакво предпочитание да бъде оголен причинителят, а камо ли поръчителят.
А в действителност въпросът е съвсем решен, защото има друго следствие, което елементарно би могло да води до наредителя на грижливо квалифицираната акция против мен, стига някой да си направи труда да събере 2 и 2. Но не желае.
Дали, тъй като толкоз си може – т.е., нищо не може, или тъй като му е платено добре от поръчителя.
Истината обаче ще излезе на бял свят, тъй като и аз проверявам проблема. И тогава съдени ще бъдат освен отговорните, само че и прикриващите ги – волно с деяние или несъзнателно със своето безучастие.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР