„Бойко Рашков е параван, за да могат, за да могат

...
„Бойко Рашков е параван, за да могат, за да могат
Коментари Харесай

Митов: Бойко Рашков е параван, за да могат други да купуват гласове

„ Бойко Рашков е заслон, с цел да могат, с цел да могат други да купуват гласове “, сподели Даниел Митов от ГЕРБ в студиото на „ Лице в лице “.

По думите му в този момент образно всички могат да видят какво е било на 9 септември. „ Така се работи в Путинова Русия “, сподели Митов като определение за дейностите на Рашков.

„ Нашите хора са мобилизирани и съм уверен, че ще излезем спечелили на изборите. Ще следим доста изкъсо дали ще има нарушавания в изборния ден “, сподели още Митов.

„ Приказките за правосъдна промяна са на парче. Трябва всички партии да приказват за цялостна промяна, а не да си създадем някаква сметчица на парче. Това е моето схващане за промяна в правораздаването “, сподели Митов.

По думите му бившето Народно заседание е било наясно, че няма да сформира държавно управление. „ Искаха да употребяват Народното събрание, с цел да сменят изборното законодателство, да употребяват този месец живот на Народно събрание, с цел да вършат акция против ГЕРБ, да се назначи длъжностен кабинет, който да е избирателен щаб на Радев “, сподели Митов.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР