Бойко Ницов е избран за представител на държавата в Надзорния

...
Бойко Ницов е избран за представител на държавата в Надзорния
Коментари Харесай

Държавата си избра нов представител в Надзорния съвет на Лукойл

Бойко Ницов е определен за представител на страната в Надзорния съвет на " Лукойл Нефтохим Бургас " АД след извършената процедура, оповестиха от Министерството на енергетиката, представено от Нова телевизия. Ницов заменя на поста Красимир Първанов, чийто мандат е изминал през предходната година.

Конкурсът Румен Радев при започване на август. Той е извършен в три стадия: инспекция на допустимостта на претендентите, документално показване на идея за практикуване на правата на страната и устно изявление. Допуснатите до присъединяване в писмената част на състезанието са били седем.

" Лукойл Нефтохим Бургас " АД е акционерно сдружение с двустепенна система на ръководство. Държавата има посредством Министерството на енергетиката една акция, клас А, с особени права. Министърът на енергетиката упражнява правата на страната посредством собствен представител в Надзорния съвет на сдружението.
 Шефът на Национална агенция за приходите си прави сметките без парите на
Шефът на Национална агенция за приходите си прави сметките без парите на " Лукойл "

Не е разкрил финансово обвързващ документ и заплащането на налога е на благосклонност

Бойко Ницов е старши помощник в Центъра (ЦИД) за проучване на демокрацията. Ръководил е екипа за развиване на газовата инфраструктура на Агенцията за съдействие сред енергийните регулатори на Европейския съюз в Любляна. Бил е също шеф на стратегии в Евразийския център на Атлантическия съвет във Вашингтон, старши специалист по вложенията в Секретариата на Енергийната харта в Брюксел и асоцииран шеф на Института за енергийна стопанска система и политика към Енергийния център " Саркис " на Университета в Оклахома. Заемал е длъжности и в университети в България и в Съединени американски щати.

Някои български електронни медии дефинират Ницов като последовател на концепцията за прекъсване на вноса на съветски нефт у нас.
 Шефовете на
Шефовете на " Лукойл " минаха през кабинета и президента за дерогацията

От рафинерията чакат опазване на периода й до края на 2024 година

Припомняме, че през юли ПП/ДБ повдигна още веднъж тематиката за на " Лукойл " за пристанище " Росенец ". да са нарушавали по какъвто и да е метод концесионния контракт. Делян Добрев от ГЕРБ даже предложи да пазаруване съветски нефт. Президентът за коорперативни ползи.

По-късно бе оповестено, че  към преправка на неруски нефт , като за задачата се приготвя съответен времеви график.

Преди към седмица Комисията по икономическа политика и нововъведения в Народното събрание, които предвиждат особен търговски управител на страната да следи доставките на недопечен нефт.
 ЦИД пресметна оскъпяване с 12 ст. на литър при импорт на неруски нефт
ЦИД пресметна оскъпяване с 12 ст. на литър при импорт на неруски нефт

Крайните цени на горивата у нас ще останат най-ниските в ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР