Бойко Борисов заподозря тежки манипулации на изборите. Той попита Слави

...
Бойко Борисов заподозря тежки манипулации на изборите. Той попита Слави
Коментари Харесай

Борисов: Няма да има кабинет на Слави, планът е Бойко Рашков да продължи да върлува и да чагърта

Бойко Борисов заподозря тежки операции на изборите. Той попита Слави Трифонов по какъв начин по този начин е предложил държавно управление, в случай, че към момента ГЕРБ краткотрайно е водила и от къде е знаел, че резултатите ще са такива, с цел да е подготвен прибързано с министри. Бившият министър председател установи, че цялостен работен ден от ЦИК не могат да преброят 2%. "Ние сме виновна партия. Няма да подкрепим държавно управление на Слави Трифонов. Интересно ми е по какъв начин ще постъпи Българска социалистическа партия ", сподели още водачът на ГЕРБ.

По думите на Борисов хората са били подплашени и е реализирано това, което е желал президентът Румен Радев. Бившият министър председател счита, че 70% от хората са се уплашили или са се отвратили и по тази причина не са отишли до урните на 11 юли. "Бойко Рашков направи заслон на "Има подобен народ ". Размениха с Движение за права и свободи представители на секциите, комисиите ", сподели още водачът на ГЕРБ и даде образци за злоупотреби по време на изборите. Разказа по какъв начин даже в столични квартали са питали комисията по какъв начин да натиснат номера си. Той добави, че е имало случай в Гоце Делчев, където отиват да гласоподават майка и татко за сина си с преференции и най-после се оказало, че единствено има единствено два гласа. Борисов се пошегува, че е настанала фамилна война кой от тримата не е натиснал номера на сина.

Според Борисов част от гласовете от Движение за права и свободи са отишли точно в партията на Слави Трифонов. На въпрос, дали Движение за права и свободи стои зад проектокабинета на водача на Има Такъв Народ, той установи, че препоръчаният за министър председател Николай Василев е непосредствен до Ахмед Доган. Той е безапелационен, че кабинет на Слави няма да има, а проектът е Бойко Рашков да продължи да върлува и да чагърта като длъжностен силов министър. Борисов даде обещание да предложи кабинет, който авансово знае, че няма да бъде подсилен. По мотив оферти от Трифонов кабинет, някогашният министър председател установи, че приличал на съревнование за полиглоти. Той даде обещание да покаже от партията си човек, който приказва 11 езика. Бойко Борисов добави, че когато светът е "Зелена договорка ", Слави Трифонов не предлага министър на екологията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР