Бойко Борисов яхна прословутия си джип днес навръх празника 24

...
Бойко Борисов яхна прословутия си джип днес навръх празника 24
Коментари Харесай

Борисов даде газ с джипа и чу: Всички сме къпани с хладка вода, но при Влади Горанов прекалиха

Бойко Борисов яхна прословутия си джип през днешния ден точно на празника 24 май. Изаявите му отново бяха излъчени онлайн във Facebook страницата на министър-председателя.

В джипа Бойко го играе шофьор на кмета на Пазарджик, просветителният министър Красимир Вълчев и финансовият министър Владислав Горанов. Градоначалникът, който не е от ГЕРБ, призна, че по избори " се закача с ГЕРБ ", само че партията на премиера е направила доста за града.

Борисов пък остана прелестно сюрпризиран от " китките, измитото и изчистеното " в града. " Аз като кмет не го умеех никак. Като пристигна Фандъкова и направи цветята ", призна министър-председателят.

" Като кажете нещо и го вършиме, а не като другите. Те са кьопави " съобщи градоначалникът на Пазарджик Тодор Попов.

" Всички минаха по тая пързалка, само че при него прекалиха. Все отново всички сме къпани с хладка вода, само че Влади се оправя извънредно сполучливо ", заяви Тодор Попов за финансовия министър Владислав Горанов.

Премиерът и кметът на Пазарджик ще инспектират построяването на ново кръгово кръстовище край пазарджишкото село Мало Конаре на пътя Пазарджик - Пловдив. Борисов ще види и по какъв начин върви осъществяването на ремонтните действия на пътната права до границата с област Пловдив.

След ревизия министър-председателят отпътува за Велинград, където ще се срещне с локалното общинско управление.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР