Бойко Борисов Влади Горанов не познава, че как да познава

...
Бойко Борисов Влади Горанов не познава, че как да познава
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Борисов не познава Влади Горанов, че как да познава мен

Бойко Борисов Влади Горанов не познава, че по какъв начин да познава мен. Това към този момент е много комично. Да, познавам Бойко Борисов. Не сме в близки връзки сигурно, през годините съм взела участие в някакви акции за деца на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи и по-скоро сме се виждали по работа.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Ивайла Бакалова, „ Мис България 2001 “ и водещ очевидец по делото „ Барселонагейт “.

Борисов на моменти не познава и доста близка част от неговото семейство, тъй че не се удивлявам и по никакъв мотив това не ме наскърбява. Да не ме познава Бойко Борисов може би не е по никакъв начин неприятно.

Казала съм задоволително по „ Барселонагейт “ в качеството си на очевидец.

„ Най-накрая прокуратурата се е събудила от дългия си зимен сън. Нямам поради единствено този основен прокурор, а много основни прокурори обратно. Прокуратурата се е събудила по политически аргументи. Също по политически аргументи беше и заспала. Но по каквито и аргументи да се е събудила, аз в действителност желая да видя какво ще направи тази прокуратура. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР