Бойко Борисов винаги е бил за европейското развитие на България.

...
Бойко Борисов винаги е бил за европейското развитие на България.
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев с нови теманета към Борисов - бил мъдър, готов да дръпне назад

Бойко Борисов постоянно е бил за европейското развиване на България. Винаги е бил подготвен да сложи решенията пред личното си его и разрушителността. И съм сигурен, че той би бил част от един положителен сюжет, в който България се форсира за стратегически вложения, златен дъжд от еврофондове, влизане в Еврозоната и в Шенген. Обратното е разруха ", сподели още Плевнелиев пред bTV.

" Това е настоящо негово изказване. Вчера говорихме. Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов, той я е основал и той ще продължи да бъде в нея главния фактор. Но също по този начин самият той знае доста добре, което и Радев ще разбере след време, че откакто сте били 8-10-12 години всеки ден по малкия екран, всеки ден начело на барикадата, да работите за страната, това води до една степен на амортизиране. Хората ще желаят да видят нови лица. Борисов работи, той има ново младо потомство. И аз не разбирам какъв е казуса на Кирил Петков да си приказва с хора като Дани Митов, Томислав Дончев, Катя Захариева, описът е доста дълъг. Защо той ги упреква, че са мафия? Катя Захариева работи в моя кабинет и с Христо Иванов, и с Асен Василев ", добави той.

" Борисов е умен, той схваща, че имаме един страховит сюжет пред нас, в случай че реализираме това обединяване - заводи, вложения, 30 милиарда еврохондове, рационализация, ускорена на България, влизане в Еврозоната, и тогава към този момент ГЕРБ ще е изпълнила това, за което те са се появили - европейското развиване на България ще завърши тогава, когато бетонираме България в Еврозоната. Хърватия бяха зад нас, а в този момент заводът на Бентли отива при тях ", акцентира той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР