Бойко Борисов в Златоград: Без Господ нищо не може да

...
Бойко Борисов в Златоград: Без Господ нищо не може да
Коментари Харесай

Борисов: ПП са лъжа след лъжа

Бойко Борисов в Златоград: Без Господ нищо не може да се направи, благодаря на владиката Николай, че е тук.
Идвайки към Златоград видях смазани мантинели, а в Кърджали – големи кратери. Преди 2 година с гръцкия министър председател проверявахме бъдещото контролно-пропусквателен пункт до Рудозем – от нашата страна е готово, за какво не е пуснато от гръцка? При отвесна диверсификация на артикули и товари с Гърция и Румъния тези обходи са значими, с цел да няма трафик. Не упреквам никого за нищо, само че когато избираш сред един и различен модел би трябвало да видиш разликите.
Днес след изявлението на президента Радев бе опровергана още една неистина, а точно, че действаме с него в синхрон. Да, когато служебното държавно управление прави нещо положително го споделяме – образец е миграционната рецесия и възобновяване на диалозите с Р Турция по този въпрос. Да сме помогнали с това, че хората зареждат с 1 лева по-евтин бензин, вместо да отиват в непознати джобове – е огромен триумф за всички.
„ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ управляваха дружно с Българска социалистическа партия. От една покана за договаряния какви заключения се направиха. Когато Българска социалистическа партия беше в ръководство с „ Промяната “ – за Асен Василев нямаше проблем, за Христо Иванов също, само че в случай че е в различен тип ръководство – към този момент е неприятно. Аз отидох на лидерската среща, с цел да изразя жест на почитание. Пети следващ път ще вървим на избори, още 80 млн. изхарчени пари, за съпоставяне, обходът на Кърджали коства толкоз, а в това време след изборите резултатът ще е същият. Народът не би трябвало да връща назад на власт „ Промяната “ поради 1 лева за горивата, които плащаха и отиваха в непознат джоб. Няма да разясня другите им пакости, които свършиха, Делян Добрев задоволително ги оборва всеки ден.
Не мога да схвана за какво е необходим необикновен тип ПР на сътрудниците от Политическа партия, в случай че те фактически са работили в интерес на Украйна. Ако е по този начин, когато ГЕРБ-СДС внесе закон за военна помощ за Украйна в предходния парламент, в който имаха огромно болшинство, за какво не го поддържаха?
Демократичният свят е евроатлантически. Когато всеки ден избиват хора на непозната територия, аз го съдя, никой от нас не е войнолюбец, други са. Членството в НАТО не е факсимиле или похвала. Няма да влизам в неприсъствен разговор с никой, само че и дипломат Херо Мустафа го сподели – сега външните връзки на България стоят добре и то е вследствие лидирането на България в Народно събрание на избрани значими тематики. Как би се чувствал президентът Радев, когато отиде на среща на Европейския съвет, в случай че не беше гласувано решението за помощ за Украйна, което беше наше. Кой реши комплицираната задача – ГЕРБ-СДС с „ Български напредък “, „ Демократична България “ и Движение за права и свободи. Това е истината. В предходния парламент, когато Кирил Петков управляваше не посмя да поддържа военната помощ.
А по какъв начин щеше да се усеща Радев в Брюксел, в случай че аз и ГЕРБ не бяхме водачите по отношение на решението за присъединение на РСМ в Европейски Съюз. Нямаше да има кой да му каже „ Добър ден “.
Кой, в случай че не ГЕРБ даде опцията на Военновъздушни сили да има цяла ескадрила F-16? В кабинета „ Борисов 3 “ първата партида от самолетите я платихме на 100%, с цел да няма след това – един поръчва, различен заплаща музиката. Това са основните закони в интерес на България. Аз на мястото на президента Радев щях да благодаря на тези партии, които спомогнаха за тези процеси, само че негово право.
ГЕРБ-СДС имат цялостната поддръжка на евроатлантическата общественост и по тази причина сме поели ангажимент за цялостна смяна на правосъдната промяна.
Гледам в София билборд на едно младо момче и на него написа: „ Спаси София “. Хубаво е написано, но ние би трябвало да се спасим от теб, тъй като когато аз станах кмет нямаше нито един работещ фонтан, в този момент е прелестно. Нямаше метро, в този момент има 3 лъча. Направихме мостове, естакадите на Лъвов мост. Околовръстното, Южната дъга, Северната дъга.
София стана приказен град. От кое ще я спасят? После 1 година ще би трябвало отново да спасяваме от спасители. Този модел ще ни го ползват и кметове по другите градове. Това не е съдбовно за ГЕРБ, само че същият безпорядък, който стана в страната, ще се случи и в градовете.
Ще би трябвало да спасяваме от спасители, най-малко от „ Промяната “ успяхме – върнахме 1 лева на жителите за горивата. Сега да забележим от спасителите по какъв начин ще се отървем.
Лъжа до неистина, с мощна медийна поддръжка, пари имат, заплащат. Щях пръв да поздравя Кирил Петков, в случай че беше правилно, че с дипломатически тънкости е помагал на Украйна. Нямаше потребност да си заплаща за ПР, щях да го поздравя. Нямаше да го нападаме. Те обаче по другия метод взеха решение да работят. Вчера на лидерската среща госпожа Нинова сподели, че няма такова нещо, а аз желаех да ги поздравя.
За страдание, отново ще похарчим доста пари за избори, само че това е ситуацията, незряла политическа класа. Когато страната лети надолу, несъмнено всички имат някаква виновност.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР