Бойко Борисов в момента сключва коалиция с , за да

...
Бойко Борисов в момента сключва коалиция с , за да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Бойко Борисов сключва коалиция с COVID-19, за да остане на власт

Бойко Борисов сега подписва коалиция с, с цел да остане на власт.
Това съобщи в ефира на предаването съпредседателят на " Демократична България " и водач на " Да, България ", Христо Иванов. Той разяснява идните и уточни, че " безусловно целеустремено се позволява и се провежда безпорядък, който ще докара до това изборите да бъдат с доста ниска интензивност. 
" Имаме две големи незнайни във връзка с тези избори. Хората се бореха да има машинно гласоподаване. Машини ще има, но няма да има, тъй като никой не ги знае тези машини какви са: няма контракти, няма одит на тези машини. Членовете на секционните комисии няма да бъдат подготвени да работят с тях ", изрази терзание Христо Иванов. " Тези машини от решение на проблем, се трансформират в независим източник на безпорядък ", уверен е Иванов. По думите му другият огромен проблем е, че членовете на секционните изборни комисии няма да бъдат имунизирани. " Това е кански неуспех, който беше заложен и проведен, както и позволен от това ръководство, и то безусловно целеустремено. Това подлага на подозрение дали въобще ще можем да организираме пълностоен избирателен развой. Няма и здравен протокол, който трябваше от дълго време да е оповестен и сега трябваше да има акция, която да успокоява хората, че колкото и да е съществено ситуацията след два месеца, вие ще можете умерено да отидете, да гласувате и да не рискувате здравето си ", разяснява още съпредседателят на политическата групировка " Демократична България ".
Според Христо Иванов доста хора ще си останат у дома, ще бъдат отвратени, наплашени и обезверени " и това са трите кита, на които се крепи ръководството на ГЕРБ ". " Бойко Борисов довежда своята управническа философия до връх, който ще коства доста на България ", означи Христо Иванов. Лидерът на " Да, България " смята, че тези избори ще активизират " твърдата клиентела, а не електорат ". " Огромната част от хората, които ще бъдат мобилизирани, не гласоподават по своя воля: гласоподават от боязън, гласоподават с пари, гласоподават заради несвобода ", безапелационен бе Христо Иванов.
С каква стратегия се явява " Демократична България " на идните - целия диалог с Христо Иванов гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР