Бойко Борисов трябва да обясни защо Цветан Цветанов напусна политиката.

...
Бойко Борисов трябва да обясни защо Цветан Цветанов напусна политиката.
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Появиха се всякакви спекулативни теории за оставката на Цветанов

Бойко Борисов би трябвало да изясни за какво Цветан Цветанов напусна политиката. Ако остане без пояснение за какво, нещата вървят в отрицателна посока, сподели политологът Румяна Коларова в ефира на Нова тв.

„ Отговорът на въпроса „ за какво ” е безусловно належащ, тъй като се появиха всевъзможен тип спекулативни теории. Трябва да има отговор, който да резервира достолепието и на Цветанов, и на партията, в случай че се търси някакъв тип положително развиване ”, сподели тя и добави, че в случай че отговорът е, че това е филтриране на партията, би бил доста унизително за Цветанов. Според нея, в случай че не се даде изясненост за оставката на Цветанов, ще се появяват спекулации и успеха ще бъде интерпретирана като загуба. „ Всякакъв тип вероятни тълкования ще чуем, в случай че няма действително пояснение ”, сподели още тя.

Според Коларова, Томислав Дончев няма да заеме мястото на Цветан Цветанов. „ Това е парадокс, тъй като една партия, когато се стабилизира, първото нещо, което прави, е да отделя индивида, който я провежда, от индивида, който е в политиката. Това са обособени функционалности във всяка партия ”, изясни тя. /Нова тв
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР