Бойко Борисов тества останалите политически партии в Народното събрание и

...
Бойко Борисов тества останалите политически партии в Народното събрание и
Коментари Харесай

Журналисти: ГЕРБ тества останалите политически партии в Народното събрание

Бойко Борисов тества останалите политически партии в Народното събрание и се пробва да измъкне ГЕРБ от политическата изолираност. Около това мнение се сплотиха журналистът Йово Николов и блогърът Иван Стамболов.

„ Това е неуместно предложение – на мен ми настръхна косато от нещата, които Бойко Борисов предсказа. Този тип говорене не способства за нищо. ГЕРБ е политическата партия, която е спечелила изборите. Предложението те да разгласят министър председател, а всяка една партия да си предложи министри в неговия кабинет, е неуместно. Всъщност има едни министър председател, които би трябвало да си избере състав на кабинета. Този човек идва със поръчката да ръководи с някакви цели “, сподели журналистът Йово Николов.

Ще предложим неоспорим министър председател на следващия ден в Народното събрание пред водачите на всички партии, съобщи водачът на ГЕРБ

Според него това е разпределяне на власт на парче. Той дефинира обстановката като патова, само че допусна, че ГЕРБ ще създадат всичко допустимо с цел да има постоянно държавно управление. „ Ако от ГЕРБ желаят да решат по някакъв метод този ребус, могат да поддържат държавно управление с втория мандат “, сподели още той.

Щом всички в купом желаеме да паднем в пропастта, наречена последващи избори, ще паднем, сподели водачът на ГЕРБ

„ Това е един доста интелигентен ход, остроумен ход, чиято директна цел не е съставянето на държавно управление, а проучване на реакцията, провокираната у всички политически играчи. След като един път обществото одобри опцията двамата огромни противници – белият и черният рицар, които до момента се биеха, да създадат коалиция, за какво да не бъде признато и всяко останало нещо?! “, сподели от своя страна и блогърът Иван Стамболов.

В Народното събрание Бойко Борисов взе думата за първи път от години

Блогърът счита, че Бойко Борисов слага всички политически сили в Народното събрание в една особена обстановка. Той ги провокира , да кажат какви са техните цели – безкрайни служебни кабинети или безпринципна обединения, за постоянен кабинет.

„ Бойко Борисов е като жар-птица, който се допре до него – изгаря “, съобщи още Йово Николов. А съгласно Иван Стамболов политическите партии от дълго време са се трансформирали в корпорации – те са търговски сдружения. В този смисъл съгласно него всяка една коалиция е допустима.

Вижте какво още споделиха те за опита за атентат против основния прокурор и изказванията на Борислав Сарафов във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР