Бойко Борисов се срещна с председателя на фондация Ханс Зайдел“.Тази

...
Бойко Борисов се срещна с председателя на фондация Ханс Зайдел“.Тази
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с председателя на фондация „Ханс Зайдел“


Бойко Борисов се срещна с ръководителя на фондация „ Ханс Зайдел “.

„ Тази година се навършват 30 години от откриването на представителството на фондация „ Ханс Зайдел “ в България. По този мотив имах опцията да поздравя персонално моя дълготраен другар Маркус Фербер, ръководител на фондация “Ханс Зайдел ” и член на Европейския парламент “, написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка срещата.

Борисов е благодарил на Фербер за поддръжката и дългогодишното другарство сред фондацията и ГЕРБ.

„ Инициативите и плановете на фондация „ Ханс Зайдел “ в България би трябвало да продължат и в бъдеще, тъй като това способства за развиването на едно демократично общество, обединено от европейските полезности, които постоянно са били в основата на идеологията на нашата партия “, добави Борисов.

Той акцентира, че с фондация „ Ханс Зайдел “ постоянно са имали поредно и надеждно съдействие през цялото време на ГЕРБ. „ Доказали сме, че сме предвидим и постоянен сътрудник и се надявам дружно да продължим европейското бъдеще за България “, написа още Борисов.

„ За да го има ГЕРБ в този му тип, провинен е фондация „ Ханс Зайдел “. Ние бяхме нещо огромно, което се задаваше, само че нямахме никакъв опит, нямаше нищо обвързвано с политиката. Тези хора ни взеха, учиха ни, научиха ни. Тогава фондация „ Конрад Аденауер “ не искаше да се срещаме, тя беше влюбена в Иван Костов.

Благодарение на „ Ханс Зайдел “ и през днешния ден ГЕРБ е първата политическа мощ в България, след над 20-30 победи, не ги броя към този момент на всевъзможни избори. 1499 общински съветници имаме ние, против 396 на партията на „ Промяната “ и Демократична България дружно. От 260 кмета, 136 са на ГЕРБ.

Едно голямо благодаря на всичко, което сте ни научили “, съобщи Борисов.

 

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР