Бойко Борисов се срещна с посланика на Украйна у нас

...
Бойко Борисов се срещна с посланика на Украйна у нас
Коментари Харесай

Борисов към посланика на Украйна: Ще ви подкрепим в парламента, за да има мнозинство

Бойко Борисов се срещна с посланика на Украйна у нас Москаленко Виталий и съобщи своята поддръжка към него и страната му.

„ Винаги съм се борил за мир. При тази експанзия, при която милиони хора напущат домовете си и губят живота си, ние нямаме право да не бъдем част от интернационалната общност и би трябвало да използван всички ограничения с цел да бъде спряна тази война. На мен не ми е прелестно, когато президентът дава уклончиви изявления, не ми е прелестно, че в този момент тъкмо ще ремонтираме самолети в Русия. Колебливостта на държавното управление идва от комплицираната коалиция, в която се намират, само че ние като партия сме задоволително мощни в Народното събрание, с цел да им предложим поддръжка по всички проблеми за Украйна, с цел да не изясняват след това, че нямат болшинство. На силата би трябвало да се отговори със мощ, с цел да може да бъде спряна “, съобщи Борисов.

Москаленко Виталий съобщи, че съгласно него позицията на България като член на НАТО и Европейски Съюз е съответна.

„ В момента тече хибридна и първа фаза на Трета Световна война Всички страни би трябвало уверено да дефинират своята позиция. Най-важно е да бъде затворено небето над Украйна, това е най-слаба позиция в нашата опозиция. Украйна е бранител на демокрацията освен у нас, а и в целия свят “, сподели още посланика.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР