Бойко Борисов се правили и в трите си мисии –

...
Бойко Борисов се правили и в трите си мисии –
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов се провали като отмъстител, строител и обединител

Бойко Борисов се правили и в трите си задачи – на отмъстител, строител и обединител. Това съобщи Корнелия Нинова - ръководителят на Българска социалистическа партия - за днешното съвещание на Националния съвет на партията.

Корнелия Нинова не пропусна да нападне премиера Бойко Борисов.

„ През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да вкара в пандиза всички нарушители и виновници за кражбите на прехода. Нищо такова не се случи. През втория си мандат бе строителят на автомагистрали и пътища. От отчета на Световния стопански конгрес за качеството на инфраструктурата излиза наяве, че пътищата в България са по-лоши, в сравнение с в Танзания, Алжир и Мали. (…) Днес той е в ролята на обединител - сплотява Западните Балкани, сплотява Европа с Русия, а не може да си сплоти министрите в личния си кабинет ”, съобщи тя.

Нинова разяснява още една настояща тематика – тази за измамите в българските митници. " Времето демонстрира истината. На вота на съмнение към ръководещите проблемите със системата БАЦИС бяха един от акцентите ни. Тогава ни подлагаха на критика, че не сме били задоволително аргументирани. Сега, няколко месеца по-късно, отчет на ОЛАФ открива тъкмо това - подправени данни и фиктивно прекосяване на товари ", изясни Нинова. Тя се базира на европейската работа за битка с измамите, че " в системата са били подавани данни за товари, които фиктивно минават директно от Полша, Унгария, Германия, Франция, Литва и Словакия, с цел да доближат Сърбия и Турция. Сръбската и турската страна са съобщили, че такива товари не са пристигнали на място. Разследването е обхванало 110 случая ". Нинова напомни, че тогава точно от Българска социалистическа партия са сезирали институциите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР