Бойко Борисов се отказва от депутатския си имунитет, обяви той

...
Бойко Борисов се отказва от депутатския си имунитет, обяви той
Коментари Харесай

Бойко Борисов се отказва от депутатския си имунитет

Бойко Борисов се отхвърля от депутатския си имунитет, разгласи той пред публицисти в Народното събрание. Той посочи, че е разговарял с парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Малко по-рано тази заран той заяви, че на съучениците на Гешев няма да даде имунитета си, оповестява Българска телеграфна агенция.

Все отново аз съм Бойко Борисов, ще си дам имунитета, макар толкоз очевидното направено против мен от тогавашния основен прокурор, само че аз имам вяра на българския съд, на българската прокуратура, няма да бъда жертва на шантаж и изнудване, с цел да си прокарват и едните, и другите решения, посочи някогашният министър председател.

В програмата за работа на Народното събрание тази седмица е план на решение по настояването на основния прокурор от 2 юни 2023 година за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против Бойко Борисов, импортиран от „ Българска социалистическа партия за България “. 

В България, в случай че някой не ми спомене името, се оказва, че не е важен, изясни водачът на ГЕРБ. " И тук виждам, че и нашите некоалиционни сътрудници, и нашата неопозиция, тъй като подсещам по какъв начин Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание ме призоваваше да ги събера и да създадем държавно управление, голям брой сигнали от служебното държавно управление против госпожа Нинова стоят на трупчета, очевидно поради това тя се пробва да се възползва и прави някаква друга непозната задача, по тази причина ще си дам имунитета ", съобщи още Борисов.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР