Бойко Борисов събира областното и общинското ръководство в четвъртък в

...
Бойко Борисов събира областното и общинското ръководство в четвъртък в
Коментари Харесай

Борисов събира герберите за разбор на изборните резултати

Бойко Борисов събира регионалното и общинското управление в четвъртък в НДК, с цел да се обсъдят резултатите. Това заяви Цветомир Паунов от ГЕРБ.

Партията регистрира още веднъж положителния си избирателен резултат.

Когато загубиш изборите, търсиш някакво опрощение отвън себе си, разяснява той рецензиите на левите от по-рано за подправен и платен избор. Това било държанието на губещия, по мнението му. Кампанията беше положителна, сподели Паунов. Колаборации и съглашателства против ГЕРБ виждат от партията на Бойко Борисов. Тези съглашателства се криели зад оправданието на жителите.

Според Томислав Дончев всеки има право да касира изборите. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата работят по сигналите за пазаруване на гласове и се търси поръчителят. Той се надява всеки сигнал да бъде развързан до дъно. Изборите свършиха, няма потребност от повече пропаганди и агитация, сподели Дончев. Сега идвало времето за работа.

Иначе герберите анализирали работата си на равнище секция. Ние съхраняваме поддръжката си, разяснява още вицепремиерът. Всички играха против нас, уточни той. Нямало никаква политическа хигиена, по мнението му. Тезата срещу не е теза, не е цел, уверен е още вицепремиерът. Мерки ще има, закани се още той. Удобно било систематични партии да се скрият зад инициативни комитети. Встрани останали проблемите за локалното самоуправление. Кметът не трябвало единствено да запълва дупки по улиците или да сменя павета, а да бъде местен водач, съгласно него.

Най-големият зложелател на демокрацията е безразличието, безапелационен бе Томислав Дончев.

Вот купува този, който губи, разяснява и Малина Едрева. В София платен избор не можел да обърне изборните резултати по мнението й. Софиянци не са необразовани, софиянци не са хора, които могат да се оставят на внушения и операции, посочи тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР