Бойко Борисов разчете ултиматума на ПП със 7 искания като

...
Бойко Борисов разчете ултиматума на ПП със 7 искания като
Коментари Харесай

Спортният министър не искал заместник от ГЕРБ, за да сложи научната си ръководителка, обяви Борисов

Бойко Борисов разчете ултиматума на Политическа партия със 7 претенции като прикрито предложение за коалиция, както се ръководи и в Европа.

„ Назначиха си зам.-министрите, не ни питат, в тях е химикалът. И след това подменят надолу. И в този момент ни сложиха още 7 условия. Защо? Сърдитко Петко… И аз съм ядосан “, сподели той на Национално работно заседание с кметовете на партията.

„ Те желаят да подпишем съглашение, в което да напишем, че ГЕРБ ще им поддържа всичко “, заключи той.

Борисов прикани Политическа партия да вземат малко да се успокоят и описа, по какъв начин се е обадил на спортния министър Димитър Илиев, тъй като той единствен отказал да има заместител от ГЕРБ.

„ Защо? Защото сме построили най-хубавите спортни уреди ли? Намерих му телефона и взех решение да му се обадя. И той ми сподели, че бил защитил дипломна работа и е заречен на неговата ръководителка да стане зам.-министър. Аз ще упорствам, му споделих, не тъй като ми би трябвало, а тъй като ме дразниш. И той сподели, че ще подаде оставка. Казах, добре, аз те насърчавам “, описа водачът на ГЕРБ.

По информация на Tribune.bg става въпрос за Даниела Дашева, която беше министър в едно от служебните държавни управления на Радев и по-късно стана политик от партията на Стефан Янев „ Български напредък “.

„ Аз да не съм клошар да ти желая някакъв консултант, какъвто си там… Някакъв авто играч! И приказвах с Кирил Петков и той сподели – но той е доста добър авто състезател… “, описа Борисов.

Според него грешката на Политическа партия е била, че в един миг са си въобразили, че могат да командват и партията ГЕРБ.

„ Но ние не сме съюзници… Нямаме съдружно съглашение “, акцентира той.

Борисов съобщи още, че откогато не са ГЕРБ на власт, нищо не е направено в страната, като се изключи че се стопират планове и не се пускат към този момент подготвени.

„ Магистралата е подготвена и преди 2 години карахме по нея. Даже Министерство на вътрешните работи на Рашков ни санкции. Оставаше единствено да се постави осветяване и към този момент толкоз време не се открива, с цел да излезе, че и те са работели и да се не помни, че е направена от нас “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Това, че няма бюджет не е наша виновност, само че хаосът стана това, което сплотява политиците “, сподели той.

„ Уважаеми медии, честито, продължавайте да ги промотирате. Притесняват ме записите, които изтекоха, че желаят да вършат избори със свое Министерство на вътрешните работи “, акцентира той.

„ В момента, в който Руската федерация се трансформира в Путинов режим и атакува Украйна, ние имаме единствено едно място – на демокрацията и против експанзията “, разяснява той и обстановката в Русия.

Борисов дефинира като чудовищно основаването на „ Частна войска “, която да атакува и убива украинци.

„ От първия ден на войната, уважаеми медии, България изнася милиони снаряди за Украйна. Как допускате политически водачи да настояват, че един патрон не е излязъл. Защото всичко минава през медиатори с 20-100% оскъпяване. Посредниците станаха доста богати, това го правеше и постоянното и служебните държавни управления “, безапелационен е Борисов.

Той прикани доста деликатно да се следи обстановката в Украйна.

„ Това е революция, това е бунт, това е доста рисково. Тези въоръжени експерти и убийци няма да се върнат и да станат доктори и учители – даже след края на войната. Затова би трябвало службите да работят “, прикани Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР