Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с

...
Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци

Бойко Борисов организира първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на ГЕРБ в София. Специален посетител на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел.

По време на съвещанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и регионалният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева обясниха какви са краткосрочните и дълготрайните цели на партията в столицата през идващите няколко месеца. Основните задания бяха сложени на районните координатори, които ще бъдат непрекъснато на терен, с цел да наблюдават от близко проблемите на кварталите и да алармират за нередности.

Беше оповестено, че народните представители и общинските съветници ще организират постоянни приемни за жители в 24-те региона на София, които ще бъдат оповестени авансово в общественото пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички искащи, които желаят да подадат сигнал против локалното ръководство и/или имат рекомендации към представителите на партията.

" Създадох партията, с цел да бъдем гласа на хората – неотложно би трябвало да възстановим непрекъснатата връзка с жителите на София на равнище региони “, акцентира Бойко Борисов.

По време на срещата водачът на ГЕРБ разгласи какви са главните цели за партията в София с оглед идните избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той изясни и какви са особеностите на идната през месец март ротация в кабинета " Денков-Габриел “.

Борисов беше безапелационен, че фрагментите на ГЕРБ, които вземат участие в ръководството на страната, би трябвало да са извънредно образовани и добре готови, с цел да не вършат същите неточности като съперниците им в столицата.

“Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са извънредно слаби управленци “, съобщи още Бойко Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР