Бойко Борисов пристигнаа за важна среща в Пловдив. Лидерът на

...
Бойко Борисов пристигнаа за важна среща в Пловдив. Лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Искам оставката на кмета Здравко Димитров, отмиля ми!

Бойко Борисов пристигнаа за значима среща в Пловдив. Лидерът на ГЕРБ се среща със съпартийци в хотел " Империал ". Очаква се Борисов да стегне партийните редици по отношение на идните предварителни избори и да се произнесе за драмата към Колежа.
 
Първата тематика, по която приказва водачът на ГЕРБ, бе обстановката със стадиона на " Ботев " в Пловдив. Той напомни, че с парите, които са обезпечили " си основават кахъри поради някакви ".
 
" Нещо по-лошо - упрекват партията в корупция. Какво общо имаме ние с това?! ", попита прочувствено Борисов.
 
Той укори градоначалника на Пловдив Здравко Димитров, че се е отнесъл безконтролно към обстановката. " Обичам го, почитам го, само че не се оправи и ни сътвори  проблем ", съобщи той. Борисов добави, че се е срещнал с фенклубовете и на " Ботев ", и на " Локо " Пд. И двата фенклуба са поели ангажимент да изпратят свои хора, които да следят и съгласуват надлежно заплащанията ", сподели Борисов.
 
" Почтеното в тази ситуация и задължението към партията е да си подадат оставките. Защото ние не го вършим стадион на ГЕРБ. И ще го създадем - със или без кмет или зам.-кмет. Знам, че е доста тежко преди избори да имаме такива връзки, само че е почтено към хората. Каквото сме дали обещание, сме го създали ", добави някогашният министър председател.
 
" И поради сходни хора, които безусловно абдикират от поста си - или с болнични, или в отпуска. И  всеки път - едно и също: " Още пари. Още пари ". Осигуряваме. Но става още по-лошо ", съобщи водачът на ГЕРБ.
 
Ако не си подаде оставката, направете отстраняването му през Общинския съвет. Заради  сходни хора поносим негативи, има ли проблем те са заболели или в отпуска… Не желая това повече да се лепи това на вас. А и като ми споделиха, че си е платил членския импорт до октомври ми отмиля…Знаел, че няма да е кмет повече?! Ми да си ги изтегли тези 100 лева и да си ги вземе ", акцентира Борисов. 

Излязох неприятен кадровик. Да си подават оставките, а зам.-кметът Райчев би трябвало неотложно да си върви. Ако не си подадат оставките в този момент, по метода, по който работят, ще си ги подадат след време. Месеци наред имаше опция да упражни надзор, да заплащат единствено качествено направеното и тази тематика през днешния ден нямаше да стои ", възмути се Борисов.
 
" Отношението към него (кмета Здравко Димитров, бел. ред.) е такова, че би трябвало да се дръпне и в оставащата една година да се строи. Ние нямаме инструмент да махнем кмет, в случай че не го направи през общинския съвет го направете. Не върша сметка за локалните избори, има време за кандидатури. Целта е да се управлява и да се строи качествено, в този момент общинския съвет става най - значимия орган ", добави той. 

" Забранителен лист на границата сред две страни, членки на НАТО, едната член на Европейски Съюз, другата кандидат-член на Европейски Съюз - това е неуспех на външната политика на държавното управление на Кирил Петков, съобщи Борисов в коментар на днешното напрежение на границата с РСМ.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР