Бойко Борисов прави коментар на последните политически скандали в държавата.

...
Бойко Борисов прави коментар на последните политически скандали в държавата.
Коментари Харесай

Борисов: В момента върви чудовищно купуване на гласове! Петков е в изолация, никой не го иска

Бойко Борисов прави коментар на последните политически кавги в страната. Той се среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Пазарджик.

„Пазарджик и региона имаме афинитет и възприятие на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал постоянно своя афинитет към към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура. Ще подкрепим на локалните избори отново ГЕРБ. Събрали са се там една дружинка Калинка с розови чорапи. Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5 – 6 индивида сложиха отпечатък на образованите хора „, сподели при откриването на срещата кметът на града Тодор Попов.

„Притеснява се, че сякаш това да имаш опит, стана неприятно. От Политическа партия подлагат на критика, че ГЕРБ знаят по какъв начин да се случват нещата. П-добре ли е сега – от година и половина всичко да е безпорядък. Надявам се, че хората най-сетне ще осъзнаят, че тези, които се показват за месии, не носят нищо положително за България“, обърна се към събралото се болшинство Екатерина Захариева.

„Всеки ден на всеки един от нас ни бъркат в джоба – през тока, през кашкавала, през колбаса. На съветския петрол цената не е мръднала, акцизът – също. 3,5 млн. л консумираме дневно. Това са 13 млн. лева Лъжат, че са вдигнали приходите на пенсионерите. Ами той Румен Гечев ги подвигна – 3000 лева Не е значимо какъв брой са хартиите, които получаваме, а какво можем да купим с тях. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Ние обедняваме два пъти по бързо в сравнение с ЕС“, сподели Делян Добрев.

„Но с помощта на нас успяхме да приемем що годе добър бюджет. Защитихме общините, служителите на реда, лекари. За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха учебни заведения, детски градини, пътища, поправки. За една година строшиха старите магистрали“, обърна се към хората Борисов.

„Това ново болшинство съумя да отбрани позицията на страната, макар дилетантското им държание. Всички приказват против нас, по този начин схващат демокрацията. На скъпите нафта и бензин са поставили рекламни пана. Как търгуват газа сега? Ако щете тематиката Русия. Първият ден Петков сподели „Аз съм“, на втория „Генчовска“. Кирил Петков е в изолираност, него го смъкнаха, не го желаят, с цел да се стигне до там да го сменят. В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове – само че не по 40, 50, а по 10 хиляди гласа. То по тази логичност, уважаеми, за какво вършим избори. Какво значи да го викаш в апартамент, да го плашиш. Рекет и пазаруване на депутати. Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли“, сподели Борисов.

„Не можах да схвана тези хора, които наподобяват на тях, те ли са. Един публицист да ги беше питал, тъй като не трябва. Моят персонален живот може да е на показ, а техният не може – тъй като са семейни“, възмути се водачът на ГЕРБ.

„Имаме рафинерия, която може да употребява на ниска цена нефт. Какви са тези 25 стотинки? Те го показаха за свършено. Днес би трябвало да е направено. Да забележим дали е направено. Започвайте диалози – може да се окаже, че седим на злато. Червенобрежкия район е богат на шистов газ. Поканете всички сътрудници на диалог. Огромен запас имаме. Да забележим в този момент с по-ниското Данък добавена стойност дали хлябът ще поевтинее. Техните ограничения са популистки“, изясни Борисов.

Той благодари на хората, че в тази горещина са пристигнали на срещата. И посочи, че се надява мъката да е свършила в идния петък. Първото, в което ГЕРБ щял да влага, е в църквите, манастирите и джамиите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР