Бойко Борисов потвърди информацията, че кандидат за премиер ще бъде

...
Бойко Борисов потвърди информацията, че кандидат за премиер ще бъде
Коментари Харесай

Борисов официално: Даниел Митов ще е кандидат за премиер, Караянчева - за шеф на НС

Бойко Борисов удостовери информацията, че претендент за министър председател ще бъде Даниел Митов. Това той направи по време на включване онлайн във фейсбук.

Цяло лято ми обясняваха по какъв начин няма правова страна. Вчера даже се бяха засилили да не позволяват спечелилите на изборите. Отнасяме се с почитание към всички гласоподаватели, само че те са доста по-малко. Съжалявам, че сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация направиха това, което направиха сътрудниците от Реформаторския блок - явиха се настрана и изгубиха. Това сподели Бойко Борисов във включване онлайн във фейсбук.

" Цвета Караянчева в Кърджали се оправи чудесно и по тази причина ще я предложим за ръководител на Народното събрание ", сподели Борисов.

" Неслучайно в лидерските дуели аз ги победих. Аз се явявам мажоритарно на избори. Нас обществото ни изиска, по тази причина желаят да ни махнат. За мое благополучие имаме страховит капитал в лицето на тази партия, която сподели на тези избори, че е същинска партия. Имаме яки структури, кадърни кметове. Знам по какъв начин партията се би за тях. Другият път по-внимателно с рецензиите, с цел да не им създадем дискомфорт, те направиха доста за градовете си. Аз ги разбирам, бил съм кмет ", сподели Борисов.

" Взех решение да се отдръпва от двете места в Народното събрание, за които ме избраха, с цел да им завра чекмеджета, неистини, компромати в задния двор. Щели да вършат комисия, народът направи комисия. Народът сложи мен и ГЕРБ преди всичко ", сподели още министър председателят.

" Слави Трифонов е несъмнено най-успелият човек в шоубизнеса. Но в този момент той пристигна на друга сцена. От нея би трябвало отговорност и смели, бързи решения. Затова ние би трябвало да приготвим и кабинет. Аз съм подготвен с кабинета. Кабинетът ще го кажем като получим мандат.

Но този мандат би трябвало да го получи някой и да внесе документите. Аз ще очаквам, ще виждам, ще оказвам помощ и в случай че би трябвало ще се намеся. Толкова към този момент грозно постъпваха през тези месеци тези хора -към фамилията ми, към дома ми. Колкото и да споделят, че съм стар, не ги поучавам да ме провокират. Даниел Митов е претендентът за министър председател - човек с ясна проевропейска и натовска ориентировка ", сподели още той.

" Сега ще се отдръпна като министър председател и като народен представител, да забележим ще не помнят ли кой е Бойко Борисов. Щели да питат за Плана за възобновяване. Томислав Дончев е народен представител, ще ви го покаже. Цяло лято за какво не написахте, като бяхте сигурни, че ще управлявате? ", сподели той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР