Бойко Борисов посети завода Неохим“ в Димитровград, който принудително спря

...
Бойко Борисов посети завода Неохим“ в Димитровград, който принудително спря
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Двуличие. Това е мотото на промяната

Бойко Борисов посети завода „ Неохим “ в Димитровград, който наложително спря производството си поради скъпия газ.

„ Промяната “ умъртви България. Няма експерт, който да дори по какъв начин се работи при подобен модел, в който дотираш всичко. “Перфектната стихия ” ще пристигна следващата година, когато страната ще бъде изцяло занулена. Това би трябвало хората да го знаят за изборите. Държавата сега има последни издихания, с цел да се спре протичащото се. Това съобщи ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в завода „ Неохим “ в Димитровград, който наложително спря производството си поради скъпия газ.
Борисов акцентира, че КЕВР е одобрил 60% нарастване в цената на газа.
„В същото време 800 милиона нов заем са изтеглили, с цел да се дотира газът. Кой ще го върне, запитвам аз?! Това даже не е вест за медиите. Това са парите за Автомагистрала „ Марица “ по две“, добави още Борисов.
„Вчера се игра търг за газ. Знаете ли кой завоюва търга-гръцкият медиатор на „ Газпром “. Отново с 30% по-скъп газ“, осведоми той.

Според водачът на ГЕРБ две години предходните ръководещи са обяснявали по какъв начин не би трябвало да се строи. „Един метър не могат да ни покажат. Гордостта на „ Промяната “ е спряната от градеж Автомагистрала „ Хемус “, обход на Хасково и Пловдив също няма, а заводите стопират един по един“, сподели водачът на ГЕРБ.

Той акцентира, че Хасково и Стара Загора би трябвало да се обединят против убийството на региона. „Хвалят се, че произвеждаме ток и го продаваме, с помощта на това съумяваме най-малко в тока да дотираме. Като свърши тока, ще внасяме и него“, акцентира Бойко Борисов.

„Двуличие. Това е мотото на “Промяната ”. Не ги ли е позор да харчат съветски ток от съветско нуклеарно гориво, не се съгласиха да подпишат с „Уестингхаус “. Не ги ли е позор да харчат съветски нефт от „ Лукойл “ с 1,2 лева по-скъпо?!“, попита риторично Борисов.
„Никога не съм лъгал българите, може би това е повода да ме избират толкоз пъти. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна единствено на дотации-да дотираш водата, тъй като е скъпа; да дотираш тока, тъй като е безценен, газа по същия начин“, съобщи Бойко Борисов.

Той сподели още, че Корнелия Нинова, която пази “Газпром ”, е обичан сътрудник за “промяната ” и попита за какво Демократична България и Политическа партия стачкуват “спонтанно ” пред Президентството, а не на “Позитано ”20? „Ако президентът и служебното държавно управление създадат нещо, с цел да решат проблемите са неприятни, а когато Корнелия Нинова го желае, е добра?!“, сподели още той.

Борисов акцентира, че личната му партия е пенсионирала Кирил Петков единствено 6 месеца откакто стана министър председател.
Според него Промяната е гибел за българската промишлеността, а гърците и турците си вършат облаги на гърба на нашата промишленост.
„Не ни е отговорна Европа, те са дали право на дерогация. Нашите съседи ни демонстрират по какъв начин става. Къде ще отидат съкратените служащи от Димитровград?!“, попита още водачът на ГЕРБ.

Той сподели, че 12 години е държал цената на тока на 80 лева, а газа на 38 лева „Когато хората ни изберат, ще сложа подобен екип от хора, който знае по какъв начин да го направи. България създава ток, транспортира газ“, добави още той.

“Промяната ” подсигурява единствено високи цени. Бодряшки обясняваха по малките екрани, че газът ще е 4 пъти по-скъп. Сега е 10 пъти по-скъп“, приключи Борисов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР