Бойко Борисов получи своята политическа аура, именно защото наложи своята

...
Бойко Борисов получи своята политическа аура, именно защото наложи своята
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Борисов получи своята политическа аура

Бойко Борисов получи своята политическа аура, точно тъй като наложи своята воля. Затова той взема решение всички наболели проблеми в страната. Именно заради това решението на проблемите в страната ни не е в промяната на индивида с политическата воля. Алтернативата сега е Българска социалистическа партия, което обаче не е за предпочитане. Вижте какви истерични изказвания направи Корнелия Нинова от Бузлуджа. Това съобщи политологът Румяна Коларова в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

,,В проблема с майките на деца с увреждания е належащо да се потърси едно редовно и европейско решение. Големият проблем е, че когато вие дадете някакви гаранции на избрана обществена група хора, ще се появи нова група хора, които ще изискат други неща'', сподели още Коларова.

Според нея ръководещите от ГЕРБ печелят непоклатимост на държавното управление в коалиция с патриотите.

Нейният събеседник в студиото – социологът Кольо Колев – показа, че най-големият проблем на страната ни е неналичието на институционалност.

,,Премиерът би трябвало да реши надали не всичко. Всички тези неща демонстрират, че липсват всевъзможни институции. Разчита се на едноличната воля на някой мощен. Именно това е огромният проблем. Делата се вземат решение като че ли интуитивно'', уточни социологът.

По отношение на хората с увреждания Колев разяснява, че когато не се вземат решение такива проблеми, е обикновено да се натрупва обществено напрежение, само че никога не вижда скрит план за свалянето на държавното управление.

,,Скандали има непрестанно. Естествено, този парламентарен сезон стартира със кавги и приключи със кавги. Очаквам някой от властта да бъде принесен в жертва, с цел да се тушира напрежението'', добави още той.

По думите му ръководството наподобява устойчиво, само че това е единствено видимо.

,,Очаквам нова политическа рецесия наесен, заради което смятам, че това държавно управление няма да изкара цялостния си мандат'', приключи Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР