Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го

...
Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ПП бранят имунитета на Борисов с голи гърди

Бойко Борисов отхвърля да си даде имунитета, а Политическа партия го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, само че е реалност.

Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

По думите му цялата идея за основаването на политическа партия " Продължаваме промяната " е  била “анти-Бойко Борисов ”.

" За това и Кирил Петков го арестува нелегално и срещу разпоредбите. А в този момент Бойко Борисов и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в Парламента и се чудят по какъв начин да се прегърнат, без да се срамят от личните си гласоподаватели. И по какъв начин не схващат, че личните им гласоподаватели към този момент се срамят от тях. Само допускам ", написа още Трифонов в своя пост.

" Аз не съм техен гласоподавател, само че мисля по този начин, тъй като моралът е еднакъв за всички гласоподаватели. А другояче, моето мнение е, че Бойко Борисов би трябвало незабавно да си даде имунитета ", съобщи водачът на Има Такъв Народ и акцентира, че в случай че човек е почтен, няма от какво да се опасява. 

" Вярваме в същинското правораздаване, само че то не би трябвало да е бухалка ", по този начин разяснява съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който през вчерашния ден се включи в митинг пред президентството против Румен Радев, поискания от прокуратурата имунитет на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Истинската гаранция на демокрацията сте вие. Хората, които се пробват да върнат старите системи, които вършат компромати, губят историческото си време. Няколко стотин българи споделят, че България ще бъде естествена страна ", съобщи още Кирил Петков. Той бе посрещнат с ръкопляскания макар скандалните записи на Политическа партия от последните дни. С него бе и брачната половинка му Линда.

Във вторник Софийска градска прокуратура прикани основния прокурор Иван Гешев да изиска от Народното събрание снемането на имунитета на някогашния министър председател и народен представител в 49-ия парламент Бойко Борисов.

Причината е следствието, по-популярно като " Барселонагейт ", по което имало събрани доказателства за пране на пари от страна на Борисов. От тях можело да се стигне до извода, че някогашният министър-председател е дал на трети лица, добити вследствие на осъществено закононарушение, средства за закупуването и наемането на недвижими парцели в чужбина, показват още от прокуратурата.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР