Бойко Борисов отбеляза два гола за победата на ветеранския отбор

...
Бойко Борисов отбеляза два гола за победата на ветеранския отбор
Коментари Харесай

Тандемът Бойко Борисов-Валери Божинов блесна в Костенец

Бойко Борисов означи два гола за успеха на ветеранския тим Витоша Бистрица против този на ОФК Костенец. „ Тигрите ” се постановиха с 3:2 над домакините на Спортен комплекс „ Бенковски ” в Костенец. Двамата отбора се срещнаха в контрола преди началото на сезона в шампионатите в София и окръга.

Борисов откри головата фиеста след асистенция на Валери Божинов. През първото полувреме паднаха още два гола – Ангел Димитров изравни за 1:1, а някогашният състезател на ЦСКА Светослав Петров и някогашен треньор на Септември даде още веднъж преимущество за гостите.

След почивката някогашният министър председател направи поклон към домакините и би лек удар, заставайки на дузпата, и разреши на вратарят на ОФК Костенец да избави. Жестът на Борисов беше оценен с овации от стотиците почитатели по трибуната на оборудването под Рила планина.

Лидерът на ГЕРБ обаче не елементарни при идната разкрила му се опция и усили преимуществото на отбора си на 1:3. Кандидатът за кмет на Община Костенец и ръководещ последните четири години Йордан Ангелов влезе на терена, с цел да извърши дузпа и понижи разликата до 2:3.

Гостуването на Витоша Бистрица провокира същински възторг на стадиона в Костенец. Децата от школата на домакините имаха опция да изведат на терена двата тима, а фотосите с Борисов и някогашните елитни играчи в редиците на гостите не бяха отказани на никого. В отбора от Бистрица наред Борисов и някогашният нападател на Манчестър Сити Божинов и Светослав Петров играха Йордан Върбанов – два пъти първенец на България с ЦСКА, някогашните играчи на Левски Георги Гинчев и Ники Николов и други. След края на мача всички играчи обърнаха внимание на всеки, изискал фотография със звездите. Най-много пред обективите позираха Борисов и Божинов.

„ Чувството да се докоснеш до тези звезди е неповторимо. Винаги съм мечтала да се срещна с Божинов и това към този момент е реалност ", показа за трепетите от срещата с гостите 11-годишната Дара Димитрова, която играе с момчешкия отбор на ОФК Костенец (набор 2010-2011). Тя е и в проектонационалния тим на девойки футболистки у нас до 13 година Дара показа, че към този момент се е срещала с Борисов, само че за първи път го е гледала да играе футбол.

По-големият брат на Дара – Венцислав Димитров, капитан на ОФК Костенец (набор 2010-2011) пък сподели, че е „ било доста крепко ” да участва на тази среща и е помолил Божинов в края на сезона да му подари фланелката си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР