Бойко Борисов остана изненадан от хода на Петков да го

...
Бойко Борисов остана изненадан от хода на Петков да го
Коментари Харесай

Борисов за Петков: Издига беззаконието в норма, опитва се да всява страх

Бойко Борисов остана сюрпризиран от хода на Петков да го съди за клюка. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е очаквал едно опрощение за това, което противозаконният му арест е предизвикал на фамилията му, само че вместо това схванал, че Петков ще го съди.

" Решението на съда през днешния ден е ясно - в заповедта ми за задържане няма разказани обстоятелства, които са обосновали неоходимостта от използването на пршинудителната административна мярка. Вместо да се извинят на фамилията ми за напрежението, който причинаха, на симпатизантите на ГЕРБ, които мръзнаха в студа, на служителите на реда, които изпратиха да ползват противозаконни ограничения, те потеглят към беззакония, разяснява Борисов пред Епицентър.бг дейностите на Петков.

Издигат беззаконието в норма. А това към този момент е рисково, тъй като е първата крачка към нещо по-страшно. Искат да всяват боязън, акцентира Борисов.

„ Само мога да благодаря на хората, които на две инстанции са взели това решение “, сподели той и добави, че „ когато се отърваха от терора в Министерски съвет, доста хора започнаха да описват в действителност по какъв начин е осъществена тази грозна сцена “. По думите му те са знаели, че е нелегално и че това е произвол.

Борисов акцентира, че се е чувало по телефона по какъв начин споделят да му сложат белезници.
„ Това решение е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали, и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки 100%, че правят противозаконни дейности и тъкмо тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да вършат правосъдна промяна и да желаят техният сатрап да е едноличен стопанин в КПКОНПИ “, съобщи Борисов.

Той добави, че го тормози „ с какви хора си имаме работа “.

Колкото до медиаторите за газа - има си документи, има си фактури, по които органите би трябвало да се произнесат, безапелационен е Борисов.

 

Борисов цитира изявления на някогашния енергиен министър Александър Николов, който пред Българска национална телевизия декларирал, че България купува съветски газ след прекъсване на доставките от " Газпром ". Лидерът на ГЕРБ се обърна към  " Демократична България " и Христо Иванов с думите:  " Кажете ни къде да дойдем и да подпишем. Съгласни сме на 100 % диверсификация на доставките от " Газпром ". 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР