Бойко Борисов обясни, че е възможно да има смяна на

...
Бойко Борисов обясни, че е възможно да има смяна на
Коментари Харесай

Борисов: Възможно е да има смяна на министри при ротацията на кабинета

Бойко Борисов изясни, че е допустимо да има промяна на министри при ротацията на кабинета, съобщи NOVA.

По думите на водача на ГЕРБ обаче до тази стъпка ще се стигне след разбор, който да покаже дали министрите са се справили със дилемите си.

Борисов отхвърли спекулациите, че ще бъде идващият министър председател. „ Има ясно написано съглашение Денков – Габриел, при ротацията Габриел – Денков ”, акцентира той.

„ Във всяка партия има качествени персони ”, отговори той на въпрос дали хора от Движението за права и свободи ще намерят място в държавното управление. Борисов обаче добави: „ Движение за права и свободи от дълго време споделиха, че не желаят да вземат участие с министри в това ръководство ”.

Във връзка с приемането ни в Шенген водачът на ГЕРБ регистрира „ дребни неточности ”. Истинският проблем, попречил за пълноправно участие, били годините безпорядък по границата.

„ Сега министър Калин Стоянов мисля, че се оправя доста добре. Заедно с Мария Габриел и премиера Денков направиха доста при договарянията. Ние с Кирил Петков помагахме посредством двете комисии ”, изясни Борисов.

„ С общи старания – на страната и на президента, в това число, можем за няколко месеца да създадем по този начин, че българите да употребяват и сухопътната граница като шенгенска ”, счита той./факи.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР