Бойко Борисов няма да бъде кандидатът на ГЕРБ за президент,

...
Бойко Борисов няма да бъде кандидатът на ГЕРБ за президент,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Бойко Борисов няма да бъде кандидатът ни за президент

Бойко Борисов няма да бъде претендентът на ГЕРБ за президент, най-малко не и на тези президентски избори. Кандидатът за президент на партията ще бъде разгласен до 3 седмици. Това съобщи в неделя Томислав Дончев, заместник-председателят на ПГ ГЕРБ. За абсурда със фотосите на телефона на основния прокурор Иван Гешев, който по време на правна комисия си написа с " Pi Ar Sevdi Boiko ", Дончев сподели, че “не е хигиенично да се ровим в кореспонденцията на другите”.

Борисов няма да е претендент за президент

" Влизайки в сходна роля, той би трябвало да спре да бъде водач на партията. Трябва да бъде определен претендент, който е заслужен, подсилен от всички наши поддръжници, който да извърши тази позиция със наличие ", сподели още той пред бТВ.

В момента управлението на ГЕРБ разисква със структурите на партията разнообразни имена, като съгласно Дончев е по-добре бъдещият претендент да не бъде толкоз " партизиран ", с цел да може да сплоти нацията.

" Кандидатът ни ще е по-скоро мъж, само че се надявам скоро българското общество да е готово да избере жена за президент ", добави Дончев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР