Бойко Борисов, като лидер на ГЕРБ, и Мария Габриел постъпиха

...
Бойко Борисов, като лидер на ГЕРБ, и Мария Габриел постъпиха
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС ще подкрепи предложеното от ГЕРБ-СДС правителство

" Бойко Борисов, като водач на ГЕРБ, и Мария Габриел постъпиха отговорно към България, като върнаха изпълнен проучвателния мандат със състав и конструкция на държавно управление на ротацията. Те постъпиха отговорно към хората и към страната, като я избавят от безвремието на служебните държавни управления и политическата рецесия, на каквито бяхме очевидци в последните три години и които в никакъв случай повече не би трябвало да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния ", съобщи Пеевски.

По думите му в Народното събрание би трябвало да продължи постигнатото с измененията в Конституцията, с промени в законите, с цел да има действителна правосъдна промяна и борба с корупцията.

" Хората и страната имат потребност от непоклатимост и сигурност, които ние като водачи на партиите си им изискуем, и Движение за права и свободи няма да отстъпи от тази своя отговорност ", сподели Пеевски. Той добави, че Движение за права и свободи ще поддържа държавното управление, до момента в който работи за хората и съблюдава обещанията си към българските жители.

от преговорния екип разгласи пред публицисти на " Дондуков " 2, че управническото съглашение сред ГЕРБ и ПП-ДБ е било утвърдено единствено от Христо Иванов, само че не и от останалите му съдружни сътрудници (ПП-ДБ). Какво следва оттук нататък ще стане ясно след незабавното съвещание на групата на " Продължаваме промяната - Демократична България ". 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР